Dell S2721DGFa yeniden stokta!

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Monitör
Dell S2721 DGFA
Bu bütçede hep önerdiğim ve alanların memnun olduğu bir monitör. Fırsat varken 2K monitör arayanlar bakabilir. Çabuk stok bittiği için alamayanlar oluyordu. Fiyatı absürt atmadan gelmiş.

Bu bütçede hep önerdiğim ve alanların memnun olduğu bir monitör. Fırsat varken 2K monitör arayanlar bakabilir. Çabuk stok bittiği için alamayanlar oluyordu. Fiyatı absürt atmadan gelmiş.

2k monitör arıyorum ama bu fiyata değil
bence de gereksiz pahalı

Konuya "pahalı" ve bundan sonra "pahalı" yazacak arkadaşlar için yazıyorum.
Aynı özellikte, 2K, IPS, 144+, kronik sorunu olmayan alternatif paylaşırlarsa memnun olurum.

İnsanlar düşük ve orta bütçede güvenilir monitör arıyor. Kimseden ses çıkmıyor. Dell' pahalı yorumu geliyor.

Düşük bütçe buysa işimiz iş.

Ben zamanında stok olmadığı için alamamıştım ama 27" 2K için benim de bildiğim kadarıyla en iyisi bu.

Konuya "pahalı" ve bundan sonra "pahalı" yazacak arkadaşlar için yazıyorum.
Aynı özellikte, 2K, IPS, 144+, kronik sorunu olmayan alternatif paylaşırlarsa memnun olurum.

İnsanlar düşük ve orta bütçede güvenilir monitör arıyor. Kimseden ses çıkmıyor. Dell' pahalı yorumu geliyor.
Ben 2 adet Dell monitör kullanıyorum. Ama bu model pahalı. Pahalıysa pahalı diyoruz. Alt tarafı 1440p 165 Hz IPS monitör. Ortada 7500TL verilecek bir özellik göremiyorum. Ayrıca Dell'in stokları bittikten sonra tekrar stoklara giren 1080p monitörleri bile muadillerine göre pahalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı