Dell Servisine RAM ve SSD Taktırmak

Hypeer

Hectopat
Makaleler
1
İkinci el bir laptop alacağım fakat 8-9 ay garantisi var. 4GB RAM'i olduğu için +4 RAM taktırıp 250GB+ SSD eklemek istiyorum. Bunu servise mi yaptırmalıyım? Alacağım ürün Dell Inspiron 15 3567 ve fiyatı 1400 TL olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taktırtmayın, kendiniz takın çok zor değil. Kazık atmaya çalışırlar size orada.

Taktırtmayın, kendiniz takın çok zor değil. Kazık atmaya çalışırlar size orada.
Bu cihazda biraz zor hocam klavyeyi falan komple sökmek gerekiyor. Ayrıca Dell yetkili servisinde kim ne diye kazıklayacak? 9 ay garantisi devam ediyor.

Daha önce bir konuda denk gelmiştim sanirim. Yanliş hatirlamiyorsam markasi Dell idi. Servis kendi temin ettiği RAM için yüksek fiyat istemiş. Servis işçilik ücreti de var tabi.

RAM değişimi dediğin gibi klavyeyi sökerek oluyor yanliş kilavuza bakmadiysam.

Garanti konusunda esnekler mi bilmiyorum. Bazi markalar müdahale edilmesine izin vermiyor.

Dell desteği arayarak bilgi almaya çaliş.

Hocam bende asusa sordum 8 GB RAM ile 500 GB SSD için 2000 TL teklif ettiler. Ben 250GB ve 4 GB RAM eklettim 600 ödedim. Saçmalık kesinlikle tavsiye etmem. Güvendiğin bir bilgisayarcıya yaptır.
Ben garantiyi bozuyor diye biliyorum. Eğer garantisi 1 yıl veya daha fazla ise parçaları siz alıp laptopla birlikte gönderebilirsiniz. 100 TL gibi bir monte etme fiyatı çıkarttılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…