Dell streak 7 tablete nasıl ROM atılır?

agalarsöztnüre

Hectopat
Daha fazla  
Dell streak 7 tabletime nasıl ROM attarım? Lütfen acil EBA ders dinleceğim tablet inmiyor.
Farklı bir sürüm nasıl yüklerim?

Eğer canlı derse aşağıdaki uygulama ile giriyor iseniz uygulama en az Android 5.0 istiyor.

Cihazınız çok eski, XDA'da bile yok cihaz. XDA dışında bulduğum ROM lar da güvenli değil gibi gözüküyor.

Tabletin kamerasını bilgisayara bağlamak ister misiniz?

Yani sürümü birazda olsa yükseltememmi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayardan girebiliyorum fakat kamera gerekiyor hocalar kesin istiyor hem de tablet kullanıyorum uygulamalar çok eski biraz daha iyi bir sürüme alma ihtimalim yok mu?

Bilgisayardan girebiliyorum fakat kamera gerekiyor hocalar kesin istiyor hem de tablet kullanıyorum uygulamalar çok eski biraz daha iyi bir sürüme alma ihtimalim yok mu?

Şuan ki Android sürümü nedir? Tabletin kamerasını bilgisayara bağlamak için uygulamalar var, sizin sürüme uygun olan bir uygulama bulacağım.

Şu anki Android sürümü nedir? Tabletin kamerasını bilgisayara bağlamak için uygulamalar var, sizin sürüme uygun olan bir uygulama bulacağım.

3.2 sürümü hocam çok teşekür ederim. Ben güvenlik çok önemli değil yükselsin biraz yeter iyi ramazanlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…