Dell Teknik servisi nasıl?

Alper P

Megapat
Yer
Balıkesir/Altınoluk
Daha fazla  
Meslek
PHP Geliştirici
Merhaba. 19.09.2017 Tarihinde hepsiburada'dan aldığım Dell S2716DG 27" 1ms QHD G-Sync Mönitörümde aşağıda görebileceğiniz gibi lekelenmeler oluştu.

Koyu renkli alanlarda çok aşırı dikkatli bakmadıkça görünmüyor fakat açık renklerde çok aşırı derecede rahatsız ediyor. Bu monitörü oyun oynarken kullanıyorum 2. 24" monitör ile film izliyor, internette geziniyorum. Oyun oynarken hiç fark etmedim yaklaşık 1 hafta önce tarayıcıyı 1. monitörde açmam gerekti, lekeleri o zaman fark ettim.

Daha önce Dell servisine ürün gönderen arkadaşlar varsa ve bana tavsiyeleri varsa konu altına yazabilirlerse çok memnun olurum.

Lekeler (Gözle daha net görünüyor kamera ile bu şekilde yakalayabildim);
Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Dell servise ürün göndermedim. Ama Dell ithalatçısı olan bir firmada çalıştım. Koçsistem ilgileniyor ürünler ile. Bu fotoğraflar ile birlikte onlara ürünü ulaştırın. Çok ufak bir ihtimal panel değişir. Yüksek ihtimal değişim - iade raporu verirler. Stokta varmıdır orasını bilemem. Ama servis güzel çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı