Ealrtecq Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Gaziantep,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #1 Dell Vostro 1015'e hangi sürüm Windows kurabilirim? (Windows 7 hariç) Bilgisayar özlellikleri burada. Dell Vostro 1015 Serisi Laptoplar Hakkında Herşey Burada [img] [img] [img] [img] [img] Dell Vostro 1015 1015-58F22B Laptop ( Dizüstü Bilgisayar ) Özellikleri Marka : Dell Fiyatı : 595 $+KDV İşlemci... www.notebook.gen.tr Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2020
Dell Vostro 1015'e hangi sürüm Windows kurabilirim? (Windows 7 hariç) Bilgisayar özlellikleri burada. Dell Vostro 1015 Serisi Laptoplar Hakkında Herşey Burada [img] [img] [img] [img] [img] Dell Vostro 1015 1015-58F22B Laptop ( Dizüstü Bilgisayar ) Özellikleri Marka : Dell Fiyatı : 595 $+KDV İşlemci... www.notebook.gen.tr
Ahmet5550 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2020 #2 Aynı bilgisayarı kullanıyorum. Wimndows 7'den sonra sürücü deteği yok. Ama benim için sorun yok dersiniz Windows 10 2004 sürümünü kurabilirsiniz.
Aynı bilgisayarı kullanıyorum. Wimndows 7'den sonra sürücü deteği yok. Ama benim için sorun yok dersiniz Windows 10 2004 sürümünü kurabilirsiniz.
Ealrtecq Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Gaziantep,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #3 Ahmet5550 dedi: Aynı bilgisayarı kullanıyorum. Wimndows 7'den sonra sürücü deteği yok. Ama benim için sorun yok dersiniz Windows 10 2004 sürümünü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki kardeşim kasma sıkıntısı varmı yani Windows 10 Home kullanıyorum şu anda ama bazı dosyaları açarken çok yavaş
Ahmet5550 dedi: Aynı bilgisayarı kullanıyorum. Wimndows 7'den sonra sürücü deteği yok. Ama benim için sorun yok dersiniz Windows 10 2004 sürümünü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki kardeşim kasma sıkıntısı varmı yani Windows 10 Home kullanıyorum şu anda ama bazı dosyaları açarken çok yavaş
Ahmet5550 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2020 #4 Ealrtecq dedi: Peki kardeşim kasma sıkıntısı varmı yani Windows 10 Home kullanıyorum şu anda ama bazı dosyaları açarken çok yavaş Genişletmek için tıkla... Bilgisayar çok eski olduğundan normaldir. Bütçeniz varsa SSD alabilirsiniz. Baya bir hızlanma olacaktır.
Ealrtecq dedi: Peki kardeşim kasma sıkıntısı varmı yani Windows 10 Home kullanıyorum şu anda ama bazı dosyaları açarken çok yavaş Genişletmek için tıkla... Bilgisayar çok eski olduğundan normaldir. Bütçeniz varsa SSD alabilirsiniz. Baya bir hızlanma olacaktır.
Ealrtecq Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Gaziantep,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #5 Ahmet5550 dedi: Bilgisayar çok eski olduğundan normaldir. Bütçeniz varsa SSD alabilirsiniz. Baya bir hızlanma olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki kardeşim bizim bilgisayarın SATA kaç olduğunu biliyor musun araştımama rağmen bulamadım bir türlü.
Ahmet5550 dedi: Bilgisayar çok eski olduğundan normaldir. Bütçeniz varsa SSD alabilirsiniz. Baya bir hızlanma olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki kardeşim bizim bilgisayarın SATA kaç olduğunu biliyor musun araştımama rağmen bulamadım bir türlü.
Ahmet5550 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2020 #6 Ealrtecq dedi: Peki kardeşim bizim bilgisayarın SATA kaç olduğunu biliyor musun araştımama rağmen bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok maalesef.
Ealrtecq dedi: Peki kardeşim bizim bilgisayarın SATA kaç olduğunu biliyor musun araştımama rağmen bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok maalesef.
Ealrtecq Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Gaziantep,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #7 Ahmet5550 dedi: O konuda bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler