UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #1 Merhabalar. Dell Vostro 14 3000 model bir bilgsayarım var ve MTA, GTA SA gibi oyunlar oynamak istiyorum. Rahatça oynayabilir miyim? Soru saçma geldiyse kusuruma bakmayın lütfen. Teşekkür ederim.
Merhabalar. Dell Vostro 14 3000 model bir bilgsayarım var ve MTA, GTA SA gibi oyunlar oynamak istiyorum. Rahatça oynayabilir miyim? Soru saçma geldiyse kusuruma bakmayın lütfen. Teşekkür ederim.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 11 Ocak 2022 #2 GTA 5 768p Low bile açar.
Zatı Muhterem Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #3 GTA'nın keyfi masaüstünde çıkar hocam.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #4 Zatı Muhterem dedi: GTA'nın keyfi masaüstünde çıkar hocam. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat sınav nedeniyle küçük olduğu için laptopa geçtim masaüstünü kaldırdım. Birkaç aylık süreç için yani. Liutenant dedi: GTA 5 768p Low bile açar. Genişletmek için tıkla... Hiç beklemiyordum. Teşekkür ederim.
Zatı Muhterem dedi: GTA'nın keyfi masaüstünde çıkar hocam. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat sınav nedeniyle küçük olduğu için laptopa geçtim masaüstünü kaldırdım. Birkaç aylık süreç için yani. Liutenant dedi: GTA 5 768p Low bile açar. Genişletmek için tıkla... Hiç beklemiyordum. Teşekkür ederim.