şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Merhaba. Birkaç ay oldu. Arkadaşım bana The Forest atmıştı. GeForce Now ile oynayabilmiştim sadece. Acaba bu RAM'i 8 GB yaparsam en düşük ayarlarda oynayabilir miyim? 30 FPS bile yeterli. Laptop linki: https://www.hepsiburada.com/dell-vo...bilgisayar-n006spcvn3568emeau-pm-HB0000086S7P Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Merhaba. Birkaç ay oldu. Arkadaşım bana The Forest atmıştı. GeForce Now ile oynayabilmiştim sadece. Acaba bu RAM'i 8 GB yaparsam en düşük ayarlarda oynayabilir miyim? 30 FPS bile yeterli. Laptop linki: https://www.hepsiburada.com/dell-vo...bilgisayar-n006spcvn3568emeau-pm-HB0000086S7P
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Acı çekersiniz büyük ihtimal.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Acı çekersiniz büyük ihtimal.
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.223 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2020 #3 Maalesef çok zor, 8 GB RAM yapmış olsanız bile 30 FPS stabil olarak göremezsiniz harici ekran kartı olmadığından dolayı. Örnek olarak şu videoya bakarsanız anlarsınız demek istediğimi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Maalesef çok zor, 8 GB RAM yapmış olsanız bile 30 FPS stabil olarak göremezsiniz harici ekran kartı olmadığından dolayı. Örnek olarak şu videoya bakarsanız anlarsınız demek istediğimi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et