Dell Vostro 2520 Ekran Kartı Takılır mı?

brtercys

Hectopat
Daha fazla  
Ben Dell Vostro 2520 laptopuna sahibim bu laptopa ekran kartı takılır mı?

PC Bilgileri:
  • Ram:6 GB
  • İşlemci: Intel i3 2.20 GHz
  • Ekran Kartı : Intel HD Graphics 3000

malesef :( ama bir sorum var yakında bir pc alcam 16gb ram 2gb ekran kartı 3.7-4.0 ghz amd işlemci olsa oyunlar için ideal olabilirmi bide ben bu laptopa çok şaşırdım çünkü kendisi bf 3 highta 35-40 fps oynatıyor bide söyleyeyim şimdiden toplicam dediğim pc yi masaüstü olarak sizce kaç yıl oyunlarda iyi oynamamı sağlar kasma olmadan yani 25 fps ve üstü bile yeterli bana yanıtlarınız için teşekkürler

Merhaba

Dell latidude e6420 laptop a sahibim

İşlemci : i7 3,20 ghz
Ram: 4gb
Ekran kartı : 10 port ekran kartı mevcut sanırım sadece ekran göstersin diye takılmış :)

Bu laptopa ekran kartı takılabilirmi takılabilrse en yüksek kaliteli ekran kartı hangisidir ?

şimdiden teşekkürler

@Görkem267 Sorularınız için bir dahakine yeni konu açın lütfen. Fakat aynı marka olduğu için cevaplayayım. Sizin ürününüzünde ekran kartı değişimi mümkün değil. @brtercys Alacağınız ürünün değerlerine takılmayın. Ayrıca oyuncu laptoplarında AMD işlemcilere pek rastlamazsınız. Piyasada MSI'ın bir ürünü var fakat arada darboğaz yaptığı söyleniyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı