Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
malesef ama bir sorum var yakında bir pc alcam 16gb ram 2gb ekran kartı 3.7-4.0 ghz amd işlemci olsa oyunlar için ideal olabilirmi bide ben bu laptopa çok şaşırdım çünkü kendisi bf 3 highta 35-40 fps oynatıyor bide söyleyeyim şimdiden toplicam dediğim pc yi masaüstü olarak sizce kaç yıl oyunlarda iyi oynamamı sağlar kasma olmadan yani 25 fps ve üstü bile yeterli bana yanıtlarınız için teşekkürler
@Görkem267 Sorularınız için bir dahakine yeni konu açın lütfen. Fakat aynı marka olduğu için cevaplayayım. Sizin ürününüzünde ekran kartı değişimi mümkün değil. @brtercys Alacağınız ürünün değerlerine takılmayın. Ayrıca oyuncu laptoplarında AMD işlemcilere pek rastlamazsınız. Piyasada MSI'ın bir ürünü var fakat arada darboğaz yaptığı söyleniyor.