DELL Vostro 3520 alınır mı?

SadeceAli

Centipat
Daha fazla  

U işlemcili laptop, daha çok iş ders için alacağım ama u işlemcili alırsam Minecraft oynamayı severim, düşük işlemcili şeyleri oyanamama izin verir mi bu cihaz?

Dostum Ubuntu işletim sistemi kullanırım diyorsan al Windows değil yani dediğin şeyleri karşılar gibi de Minecraft'ı 1.16.5 oynarsın istersen o paraya laptop ya da masaüstü araştırırım.

Dostum Ubuntu işletim sistemi kullanırım diyorsan al Windows değil yani dediğin şeyleri karşılar gibi de Minecraft'ı 1.16.5 oynarsın istersen o paraya laptop ya da masaüstü araştırırım.
hocam önerim varmı özellikle iş ders için laptop lazım minecraft vb düşük sistemli oyunlarıda oynamak istiyorum

Dostum ben de aynı şekilde bakıyorum laptop en iyi iki seceneği atacağım simdi sana.
İşlemcim daha iyi olsun istiyorsan H modelini al dostum. He yok işlemcim biraz zayıf olsa da olur sarji biraz uzun gotursun istiyorsan u modelini al.
Benim onerim arada performans gerektirmeyen oyunları felan oynayacaksan 12450h modelini alman. Pişman olmazsın attıgın laptoptan hem ram hem ssd hem de işlemci olarak cok daha iyi.
üstelik batarya kısmında da yüksek kW var. Onun dısında port secenekleri de acerin daha iyi.

iki laptobun da ayrıntılı sekilde karsılastırması burda. Detaylı şekilde incelemeni tavsiye ederim.
Tabiki bu laptopları onermemim ilk sebebi bütcen. İkinci sebebi oyun oynamayacak olman(oynasan da sanıyorum ki düsük grafikli oyunlar oynarsın anca).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…