KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 839 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #11 Einstein dedi: Bios>storage>ahci/nvme seçeneğini seçip kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Einstein dedi: Bios>storage>ahci/nvme seçeneğini seçip kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.
Einstein dedi: Bios>storage>ahci/nvme seçeneğini seçip kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Einstein dedi: Bios>storage>ahci/nvme seçeneğini seçip kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.162 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #12 KEPAP06 dedi: Deneyeceğim hocam. Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Flash belleği hangi program ile hazırladın?
KEPAP06 dedi: Deneyeceğim hocam. Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Flash belleği hangi program ile hazırladın?
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.452 Çözümler 38 11 Nisan 2025 #13 AloneDark34 dedi: Hocam bu driver bazı PC'lerde çalışmıyor. Bende kurulum yaparken diski görmemişti bu driveri USB'nin içine attım ama işe yaramamıştı. Genişletmek için tıkla... Elimdeki iki PC'de oluyor benim.
AloneDark34 dedi: Hocam bu driver bazı PC'lerde çalışmıyor. Bende kurulum yaparken diski görmemişti bu driveri USB'nin içine attım ama işe yaramamıştı. Genişletmek için tıkla... Elimdeki iki PC'de oluyor benim.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 839 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #14 Einstein dedi: Flash belleği hangi program ile hazırladın? Genişletmek için tıkla... Rufus hocam.