Dell Vostro 3668 hangi ekran kartlarıyla uyumludur?

1Supernova

Centipat
Merhaba arkadaşlar, mATX Dell Vostro 3668 kasaya sahibim ve PUBG tarzı oyunlar için ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 700-1000 TL arası. Kasa boyu uzunlamasına 27 cm, sanırım her ekran kartı sığmayacak. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bilen varsa, yardımcı olursa çok memnun olurum.
  • i5 7400
  • 1 TB
  • 4 GB

İkinci el bir RX 570, bir de ortalama bir kasa alarak gayet güzel bir sisteme sahip olabilirsiniz.

İkinci el bir RX 570, bir de ortalama bir kasa alarak gayet güzel bir sisteme sahip olabilirsiniz.
RX 570 yüksek güç istiyor, stok PSU'nun yeteceğini düşünmüyorum. O yüzden yukarıda belirtilen gibi Low Profile bir ekran kartı olursa PSU masrafı olmaz. Sıfır olarak:

Kasayı bozmam mümkün değil garantisi devam ediyor kasa da sıfır alındı hiç kullanılmadı bu şekilde iyi ve uyumlu bir ekran kartı takma şansımız var mı?
Yokmu bu duruma bir cağre bulacak.

Bence bu fiyatı hakeden bir kart değil Piyasaya bak.
Bence de, bozuk piyasa işte.
Kasayı bozmam mümkün değil garantisi devam ediyor kasa da sıfır alındı hiç kullanılmadı bu şekilde iyi ve uyumlu bir ekran kartı takma şansımız var mı?
Yokmu bu duruma bir cağre bulacak.
Yukarıda belirttiğim ekran kartını alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…