1 1Supernova Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 12 2 Nisan 2020 #11 Alte Mariner dedi: Ucu ucuna denk gelecek gibi, istersen alıp deneyebilirsin; 15 gün iade hakkın var. Olmazsa yeni PSU ve RX 570'de alabilirsin, yaklaşık 1300₺ tutar. Genişletmek için tıkla... Yani çalışırsa sıkıntı yok öyle mi hocam. İlk defa PC ile uğraşıyorum.
Alte Mariner dedi: Ucu ucuna denk gelecek gibi, istersen alıp deneyebilirsin; 15 gün iade hakkın var. Olmazsa yeni PSU ve RX 570'de alabilirsin, yaklaşık 1300₺ tutar. Genişletmek için tıkla... Yani çalışırsa sıkıntı yok öyle mi hocam. İlk defa PC ile uğraşıyorum.
Alte Mariner Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.312 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #12 1Supernova dedi: Yani çalışırsa sıkıntı yok öyle mi hocam. İlk defa PC ile uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam açılırsa geriye kartı zorlamak kalıyor, bir benchmark testi veya yük bindiren bir oyun açıp sıkıntısız oynayabiliyorsanız sıkıntı yoktur.
1Supernova dedi: Yani çalışırsa sıkıntı yok öyle mi hocam. İlk defa PC ile uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam açılırsa geriye kartı zorlamak kalıyor, bir benchmark testi veya yük bindiren bir oyun açıp sıkıntısız oynayabiliyorsanız sıkıntı yoktur.
1 1Supernova Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 12 3 Nisan 2020 #13 Alte Mariner dedi: Hocam açılırsa geriye kartı zorlamak kalıyor, bir Benchmark testi veya yük bindiren bir oyun açıp sıkıntısız oynayabiliyorsanız sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çözüldü.
Alte Mariner dedi: Hocam açılırsa geriye kartı zorlamak kalıyor, bir Benchmark testi veya yük bindiren bir oyun açıp sıkıntısız oynayabiliyorsanız sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çözüldü.
peuplade Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3 11 Haziran 2020 #14 1050ti low profile olan ekran kartını mı kullandiniz?
1 1Supernova Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 12 11 Haziran 2020 #15 Hayır sattım zaten ofis bilgisayarıymış.
CGZL Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #16 1Supernova dedi: Öneriniz için çok teşekkür ederim fakat 240W PSU güç kaynağı var besleyebilir mi yoksa yeni bir PSU mu almam gerekir. Genişletmek için tıkla... Bende Dell Vostro 3668 kullanıyorum 450 Watt bir PSU aldım ve yakında RX 570 de alacağım en uygun çözüm bu DİKKAT Dell anakarti 24 pin değil 6 pin girişi var ilk önce orijinal bir 24 pin to 6 Pi çevirici alman lazım
1Supernova dedi: Öneriniz için çok teşekkür ederim fakat 240W PSU güç kaynağı var besleyebilir mi yoksa yeni bir PSU mu almam gerekir. Genişletmek için tıkla... Bende Dell Vostro 3668 kullanıyorum 450 Watt bir PSU aldım ve yakında RX 570 de alacağım en uygun çözüm bu DİKKAT Dell anakarti 24 pin değil 6 pin girişi var ilk önce orijinal bir 24 pin to 6 Pi çevirici alman lazım