Dell Vostro 5402 alınır mı?

CannB

Hectopat

Bu bilgisayar alınır mı? Arkadaşlar? Günlük işler ve ofis programlarını kullanmak için. Arada küçük oyunlar oynayabilirim belki.
Veya 9500 TL'ye kadar önerebileceğiniz başka laptop var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayadır araştırıyordum bu fiyatta bu bilgisayarı yeni gördüm diğerlerine göre ucuz gözüküyor teşekkür ederim.
Bilgisayara baktım fakat inceleme veya ürünü alıp yorum yazan göremedim bilgisayar hakkında bir bilginiz var mı ?

Son düzenleme:
Bilgisayara baktım fakat inceleme veya ürünü alıp yorum yazan göremedim bilgisayar hakkında bir bilginiz var mı ?
Ürün kalitesiz değildir, gündelik işler için gayet iyi ve yeterli, oyun konusunda ise bütün G serisi işlemcilerde olan throttle durumu yaşanıyor. Throttle yaşamak istemiyorsanız Ryzen bir cihaz bakmalısınız.

Soğutucu ile bu durum çözülebilir mi peki
Maalesef, işlemcinin throttle olma sıcaklığı düşük ve iyi bir soğutucu olsa bile o sıcaklığa indiremeyecektir, zaten iş laptopu olduğu için oyunlarda yetebilecek bir soğutması yok. Ryzen cihazlarda throttle sıcaklığı daha yüksek, o yüzden daha akıcı bir deneyim yaşatır.

Maalesef, işlemcinin throttle olma sıcaklığı düşük ve iyi bir soğutucu olsa bile o sıcaklığa indiremeyecektir, zaten iş laptopu olduğu için oyunlarda yetebilecek bir soğutması yok. Ryzen cihazlarda throttle sıcaklığı daha yüksek, o yüzden daha akıcı bir deneyim yaşatır.
Ryzen işlemcili bir laptop alayım o zaman.
Aslında aklımda Huawei Matebook D15 Ryzen olan model vardı ama ram yükseltmesi olmadığı için pek içime sinmemişti. 9500 TL'ye kadar önerebileceğiniz ryzen işlemcili laptop var mıdır hocam ?

Ryzen işlemcili bir laptop alayım o zaman.
Aslında aklımda Huawei Matebook D15 Ryzen olan model vardı ama ram yükseltmesi olmadığı için pek içime sinmedi 9500 TL'ye kadar önerebileceğiniz ryzen işlemcili laptop var mıdır hocam ?

300 TL daha çıkabilirseniz bu modeli öneririm.

300 TL daha çıkabilirseniz bu modeli öneririm.
Ryzen 5 5500u ile arasındaki fiyat farkını vermeye değer mi peki ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı