Dell Vostro 5581 nasıl?

smy

Hectopat
Herkese merhaba. Bu sene hazırlık bitti ve bölümün başlamasına 20 gün kaldı fakat hala bir laptop seçemedim. Aslında 6.000-6.500 arası bir bütçe ayrılabilir ama ihtiyaçtan fazlası için ailemede para harcatmak istemem. Şuan aklımdaki model şu:

İncelik hafiflik önemli ama onlarda fiyatı arttırıyor baya. Ben pek bir şey bilmediğimden önerilerinizi alsam çok memnun olurum. Bu arada oyun oynamam sadece lisans için ve film dizi izlerim arada birde sessiz çalışması da baya güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi bölümü okuyorsun

İfadeler: smy
Bilgisayar mühendisliği başlığa yazmıştım ama değişmiş kusura bakmayın.

8gb ram fazla birde 1 tb hdd var neden bu kadar daha ucuz bir sıkıntı olmasın hiç internetten böyle pahalı bir şey almadım birazda endişe var.

Hiç bir sıkıntı olmaz. Ben sürekli internetten alışveriş yapıyorum.
Senin bulduğun link aşırı pahalı çünkü o fiyatlara MSI satılıyor.

Son düzenleme:
Peki bu dell laptop nasıl sizce korkum ısınma gibi şeyler olurmu diye çünkü profesyonel değilim çok yüksek performans gerektiricek şeyler yapmayacağım. Bir kaç yorumda fan sesi olduğu video izlerken falan işlemcinin turbo ya geçtiği yazıyordu ama şikayetçi olmayanlar da var. Yabancı forumları da okudum ama çok yorum yok.

Dell markası iyi benim bildiğim Casper ve HP çok ısınıyor. Yazılımda işini görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…