Dell ile konuştuğumda servis müdahale etmeli demişlerdi. Tekrar teyit etmek lazım o zaman.
Dual channel daha performanslı evet ama yapılacak işlemde o kadar fark hissedilir mi emin değilim. Sonuçta oyunlarda bile %10 performans farkı koyuyor dual genel olarak, ama bu makine öyle bir işe girmeyecek, etkisi fark edilir mi bilemedim, şahsen bataryası dedikleri gibi ise ramden düşülen performansı bataryadan tercih yapmak daha mantıklı.
Batarya için evet bende şaşırdım fakat öyle bilgi verdiler, yük benchmark testi ile 9 saat 53dk veriyor, normal kullanımda ki testlerde 13 14, ekran süreleri 20 kusur dendi, bana da çok uçuk geldi denemeden görmeden bilmek çok zor çünkü çok büyük rakamlar.
Gidip bakacağım ürüne, pil için sonuçlar dediğiniz gibi olmazsa diye Monster a ulaşınca 15gunde iade edebilirsiniz koşulsuz dediler. Eğer olurda alırsam size de bilgi veririm süre hakkında.
Bir mağazada gördükten sonra Dell kararımı değiştirip değiştirmemesine göre alım yapabilirim, o sırada başka öneri gelmezse tabi.