Dell vs BenQ

Danzo

Hectopat
Arkadaşlar 3 haftadır indirim bekliyorum. Ama bir türlü düzgün bir monitör bulamadım. 2 monitör arasında kaldım. IPS bir monitör arıyorum. MS değeri çok önemli değil. 10 ms altında olsun yeter. Bütçem 800 lira normalde ama 900'e esnettim. Daha fazla esnetemiyorum maalesef. Şimdi size 2 adet monitör göstereceğim. Başka önerileriniz var ise de açığım. 900 liraya kadar IPS bir monitör arıyorum. Arasında kaldığım modeller.

Bu linkte arasındaki farklar.

Hangisi daha iyi karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell kullanıyorum ve 4ms düştüğünde ghostscreen oluyor. Normal 8ms de sorun yok ama güzel monitör ben TN panelden geçtim renk canlılığı vs güzel onun haricinde FPS türü oyun oynuyorsanız bu bütçe yetmiyor tabi ama yine de alternatif olarak Acer SA230ABİ 23 inç 75Hz 4ms Full HD IPS Monitör Fiyatları bunu tavsiye ederim tabi oyun daha önemli ise.

Genel kullanım için bir monitör bakıyorum. Oyun oynuyorum ama pro bir oyuncu değilim yada öyle bir hayalim yok. Genel kullanım için arıyorum.
Attığınız model pek hoşuma gitmiyor. Bilmiyorum elektrik alamadım ondan.

Son düzenleme:
Hocam merhaba, bu modeli almayı düşünüyorum fakar bazı sorularım var yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…