Arkadaşlar 3 haftadır indirim bekliyorum. Ama bir türlü düzgün bir monitör bulamadım. 2 monitör arasında kaldım. IPS bir monitör arıyorum. MS değeri çok önemli değil. 10 ms altında olsun yeter. Bütçem 800 lira normalde ama 900'e esnettim. Daha fazla esnetemiyorum maalesef. Şimdi size 2 adet monitör göstereceğim. Başka önerileriniz var ise de açığım. 900 liraya kadar IPS bir monitör arıyorum. Arasında kaldığım modeller.
BenQ GW2480 23.8" 75Hz 5ms (HDMI+Display+Analog) IPS LED en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dell SE2419HR 23.8" 75Hz (HDMI+D-Sub) FreeSync Full HD IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dell kullanıyorum ve 4ms düştüğünde ghostscreen oluyor. Normal 8ms de sorun yok ama güzel monitör ben TN panelden geçtim renk canlılığı vs güzel onun haricinde FPS türü oyun oynuyorsanız bu bütçe yetmiyor tabi ama yine de alternatif olarak Acer SA230ABİ 23 inç 75Hz 4ms Full HD IPS Monitör Fiyatları bunu tavsiye ederim tabi oyun daha önemli ise.
Dell kullanıyorum ve 4ms düştüğünde ghostscreen oluyor. Normal 8ms de sorun yok ama güzel monitör ben TN panelden geçtim renk canlılığı vs güzel onun haricinde FPS türü oyun oynuyorsanız bu bütçe yetmiyor tabi ama yine de alternatif olarak Acer SA230ABİ 23 inç 75Hz 4ms Full HD IPS Monitör Fiyatları bunu tavsiye ederim tabi oyun daha önemli ise.