Y yigitkb Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #1 Dün gece kendime bu monitörden sipariş ettim. Özellikleri fiyatına göre iyi gelmişti. 144 Hz, VA panel, 4 ms, Curved. Fakat YouTube'da hakkında hiç inceleme bulamadım. Aranızda kullanan var mı? Ya da bilgisi olan, pişman olur muyum?
Dün gece kendime bu monitörden sipariş ettim. Özellikleri fiyatına göre iyi gelmişti. 144 Hz, VA panel, 4 ms, Curved. Fakat YouTube'da hakkında hiç inceleme bulamadım. Aranızda kullanan var mı? Ya da bilgisi olan, pişman olur muyum?
dionysoss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.321 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #2 HP X24C olarak aratırsanız bulabilirsiniz belki.
Y yigitkb Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #3 dionysoss dedi: HP X24C olarak aratırsanız bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
dionysoss dedi: HP X24C olarak aratırsanız bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler