DELL XPS 15 9560 vs Macbook Pro 15

Cazzarie

Kilopat
İyi günler, okul da gerekli olan programlamaları, video ve fotoğraf düzenleme gibi bir öğrencinin gereksinimlerini karşılayabilecek laptop almayı düşünüyorum. Sadece evde değil çıkıp dışarıda çalışabileceğim veya istediğim yere taşıyabileceğim çok fonksiyonlu olmasını, taşınabilirlik açısından kolay, ince bir cihaz istiyorum. Ekranın yanlarında ve üstünde olan olan saçma ve devasa boşluklardan nefret ettiğim için çok fazla seçeneğim yok gibi gözüküyor. Bu iki cihaz gözüme en çok çarpanlar oldu. Varsa bildiğiniz, önereceğiniz cihaz görmek isterim. Ama şu an bu iki laptop arasında iyi olduğunu düşündüğünüz hangisi acaba?

İhtiyaca bağlı. macOS deneyimledim bir süre ancak kısayolların bile çok farklı olması sebebiyle Windows'un benim için daha uygun olduğunu gördüm. Macbook alarak kullanımı da epey farklı olan bir bilgisayar almış olacaksınız. Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.

İhtiyaca bağlı. macOS deneyimledim bir süre ancak kısayolların bile çok farklı olması sebebiyle Windows'un benim için daha uygun olduğunu gördüm. Macbook alarak kullanımı da epey farklı olan bir bilgisayar almış olacaksınız. Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.
Farklı olması bir sorun teşkil etmiyor, açıkcası değişikliği severim. İhtiyaç olarak yazdıklarıma yeterli geliyorsa bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Windows kullanmak istiyorsan Dell XPS en iyi seçenek ancak Mac kullanmak istiyorsan bütçene uygun olanı seç.
Düşük sistemli olan Macbook modelleri okul için veya çalışmalarım için yeterli gücü sağlayabilirler mi? Bir kaç farklı iş ile uğraşırken sıkıntı çıkarmasını veya gücünün yetersiz kalmasını istemem doğrusu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı