Dell XPS 15 vs Monster Tulpar T5 V10.1.1

Zaten o sadece kıllara sorun yaşatıyor yada yaşadığını sanıyor oyunda 94derece GPU ısısı görmüş bozuk diyen biri var...
Burda değil.
Bozuk olmasa dahi bu bir sıkıntı.Ömrünü azaltıyor.Çalışması herşeyin mükemmel olduğu anlamına gelmiyor.Bu ısınma problemi genelde Tulpar V13 ile aynı kasadaki modellerde var.

Bozuk olmasa dahi bu bir sıkıntı.Ömrünü azaltıyor.Çalışması herşeyin mükemmel olduğu anlamına gelmiyor.Bu ısınma problemi genelde Tulpar V13 ile aynı kasadaki modellerde var.

Peki ısınma problemi olmayan bir seri var mı Monster'ın. Benim Dell XPS ve Monster dikkatimi çekmişti ilk başta, bu markalar da olabilir tabi, başkaları da. Şöyle ısınma problemi olmadan uzun süre kullanabileceğim 6000-7000 TL arası bir herhangi bir markadan sağlam bir laptop var mı?

Monster markası tamami ile sıkıntılı değil, orada arkadaşın yazdığı 94 derece kavramına karşı çıktım.Yazdığınız Tulpar v10.1.1 de sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ama kullanıcı yorumlarını araştırın memnun olmazsanız 15 günde iade edebiliyorsunuz(güzel yanı).Fazla oyun oynamayacaksanız bu kadar para vermeye ne gerek var? Dell 7567 gibi hem uygun fiyatlı modeller sizi memnun eder.KDV indirimi bekleyip Msi markasının modellerine de bakabilirsiniz.Örnek:GS43 veya 1050, 1050ti modelleri

Yardımınız için teşekkürler... Dell 7567 tasarım olarak kötü duruyor. GS43 de ekran boyutu 14 inç benim için az. Almışken iyi birşey almak istiyorum. Fakat aradığımı tam olarak bulamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…