Krock06 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #1 Merhaba, Delta bisiklet sitesinden bisikletim için fren alacağım fakat güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Ürün:Shimano SLX Hidrolik Disk Arka Fren Seti BL-M7100
Merhaba, Delta bisiklet sitesinden bisikletim için fren alacağım fakat güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Ürün:Shimano SLX Hidrolik Disk Arka Fren Seti BL-M7100
ryumensukuna41 Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #2 paranıza yazık olur hocam
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.580 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 17 Nisan 2025 #3 Site güvenilir sitedir. Ben hiç sorun yaşamadım.
Krock06 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #4 ryumensukuna41 dedi: Paranıza yazık olur hocam. Genişletmek için tıkla... Ürün pahalımı demek istediniz?
ryumensukuna41 dedi: Paranıza yazık olur hocam. Genişletmek için tıkla... Ürün pahalımı demek istediniz?
ryumensukuna41 Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #5 Amiga dedi: Site güvenilir sitedir. Ben hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... hocam site güvenilirde hem kazıkcı hem yan sanayi ürünleri kulaniyo kuzenim aldı 1 hafta gitmedi patladı bide 5k istiyolar yazık Krock06 dedi: Ürün pahalımı demek istediniz? Genişletmek için tıkla... hocam site güvenilir ama yan sanayi
Amiga dedi: Site güvenilir sitedir. Ben hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... hocam site güvenilirde hem kazıkcı hem yan sanayi ürünleri kulaniyo kuzenim aldı 1 hafta gitmedi patladı bide 5k istiyolar yazık Krock06 dedi: Ürün pahalımı demek istediniz? Genişletmek için tıkla... hocam site güvenilir ama yan sanayi
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.580 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 17 Nisan 2025 #6 Ben ürünlerine iyi kötü demiyorum. Fiyatlar pahalı tabi.
ryumensukuna41 Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #7 Amiga dedi: Ben ürünlerine iyi kötü demiyorum. Fiyatlar pahalı tabi. Genişletmek için tıkla... bisiklet icin mi fren alcaksınız içinse 5k abartı hocam
Amiga dedi: Ben ürünlerine iyi kötü demiyorum. Fiyatlar pahalı tabi. Genişletmek için tıkla... bisiklet icin mi fren alcaksınız içinse 5k abartı hocam