Delta executor nedir? Nasıl temizlenir?

minnosh1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Küçük kardeşim Roblox oynarken WARP kurmuş ve Delta executor diye bir program indirmiş. Microsoft Defender'dan izin vermiş ben iznini iptal edip programı sildim fakat hala emin değilim. Kardeşim çalıştırmadım diyor fakat çalıştırdıysa ve Defender algılamadıysa ne yapmam lazım? Tam tarama ve hızlı taramadan sonuç çıkmadı. Windows defendera güvenmeli miyim? Ayrıca bu program bir virüs müdür? VirusTotal üzerinden 53 antivirüs virüs olarak tanımlamış. Bilgisayarda anormal bir CPU ve GPU kullanımı yok. Başka bir antivirüs kurmalı mıyım? (Kaspersky kuramam çünkü GoodbyeDPI ile düzgün çalışmıyor.) VirusTotal linkini de bırakıyorum

Çözüm: Temiz format.

Roblox için hiledir, bilmiyorum virüs mü değil mi, Malwarebytes ile bir taratın bence.

Virüs değildir hocam, daha geçen bizzat indirdim. Kendisi script ve exploitleri oyuna geçirmenizi sağlayan mobillerdeki mod menu gibi bir şey. Hile yani.

Virüs değildir hocam, daha geçen bizzat indirdim. Kendisi script ve exploitleri oyuna geçirmenizi sağlayan mobillerdeki mod menu gibi bir şey. Hile yani.
Virüs olarak algılamasıda aşırı normal hile programı çünkü.

Dostum sence normalde parayla verilen bir programı bedava yapıp public bir şekilde yaymak normal mi geliyor sana? Gidin Sypnapse Z gibi paralı executorlere yönelin bedava kullanmayın.

Dostum sence normalde parayla verilen bir programı bedava yapıp public bir şekilde yaymak normal mi geliyor sana? Gidin Sypnapse Z gibi paralı executorlere yönelin bedava kullanmayın.
Kankam bu hilenin kendisi değil ki? Bu sadece senin hileyi çalıştırmanı sağlayan bir program.

Kankam bu hilenin kendisi değil ki? Bu sadece senin hileyi çalıştırmanı sağlayan bir program.
Sorun orada zaten bedava executor diye bir şey yoktur bedava virüs vardır zamanında herkes JJSploiti övüyordu Bitcoin miner çıktı bende kullanıyordum mesela.

Sorun orada zaten bedava executor diye bir şey yoktur bedava virüs vardır zamanında herkes JJSploiti övüyordu Bitcoin miner çıktı bende kullanıyordum mesela.
Sağolun hocam bilgilendirme için. Birde anket virüsü var bunda sanırım.

Bandaa yardım edin ben Delta'nın IPA dosyasını indiriyordum Avast kullanıyorum sonra indirirken virüslüdür diye indirmedim iptal ettim sonra bugün bir daha yapmak istedim beklerken indirme barı gitti yok oldu dosyalarada falan hiçbir şey yok Avast'la taradım 10 kere çöktü anca taradı bir şey yok dedi bir de Bitdefender ile taradım bir şey yok dedi ne yapayım ben.

İşletim sistemi: iPadOS.

Kanka Delta Executor indirme sırasında birşey olursa bütün dosyaları geri çekip siliyor. Aynısını yaşadım sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…