rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Oyunu indirim ama giremiyorum. Mevcut ağ bağlantısı oyuna girmeni engelliyor yazısı çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Çözüm rdvnslmz 9 Aralık 2024 sahdalaman dedi: Çözebildiniz mi acaba sorunu? Aynı problem bende de var. Oyuna girince tüm interneti gidiyor bilgisayarın. Genişletmek için tıkla... Kendi louncerinden indirmiş, silip Steam'den yükledim oldu.
sahdalaman dedi: Çözebildiniz mi acaba sorunu? Aynı problem bende de var. Oyuna girince tüm interneti gidiyor bilgisayarın. Genişletmek için tıkla... Kendi louncerinden indirmiş, silip Steam'den yükledim oldu.
Salinabugabuup Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 2 6 Aralık 2024 #2 Sunucuyu baglanılamıyor yazıyorsa herkeste öyleydi en son. Bakım falan var herhalde. Artı 0 Eksi
KS KS rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 Salinabugabuup dedi: Sunucuyu baglanılamıyor yazıyorsa herkeste öyleydi en son. Bakım falan var herhalde. Genişletmek için tıkla... Sunucuyla ilgili bir şey yazmıyor, mevcut bağlantınızı değiştirin yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Salinabugabuup dedi: Sunucuyu baglanılamıyor yazıyorsa herkeste öyleydi en son. Bakım falan var herhalde. Genişletmek için tıkla... Sunucuyla ilgili bir şey yazmıyor, mevcut bağlantınızı değiştirin yazıyor.
Salinabugabuup Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 2 6 Aralık 2024 #4 rdvnslmz dedi: Sunucuyla ilgili bir şey yazmıyor, mevcut bağlantınızı değiştirin yazıyor. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama uzun zamandır beta sürümü kapalı. Açılmış mıdır bilmiyorum. 1-2 hafta önce falan denedim kapalıydı hâlâ. Artı 0 Eksi
rdvnslmz dedi: Sunucuyla ilgili bir şey yazmıyor, mevcut bağlantınızı değiştirin yazıyor. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama uzun zamandır beta sürümü kapalı. Açılmış mıdır bilmiyorum. 1-2 hafta önce falan denedim kapalıydı hâlâ.
KS KS rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #5 Salinabugabuup dedi: Onu bilmiyorum ama uzun zamandır beta sürümü kapalı. Açılmış mıdır bilmiyorum. 1-2 hafta önce falan denedim kapalıydı hâlâ. Genişletmek için tıkla... Oyun çıkış yaptı diye biliyorum. Dün arkadaş oynuyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Salinabugabuup dedi: Onu bilmiyorum ama uzun zamandır beta sürümü kapalı. Açılmış mıdır bilmiyorum. 1-2 hafta önce falan denedim kapalıydı hâlâ. Genişletmek için tıkla... Oyun çıkış yaptı diye biliyorum. Dün arkadaş oynuyordu.
C cardinal_copia Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #6 Ben de ayni hatayi aliyorum dünden beri oynayamadım bile oyunu. Bi değişiklik var mı? Artı 0 Eksi
KS KS rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #7 cardinal_copia dedi: Ben de ayni hatayi aliyorum dünden beri oynayamadım bile oyunu. Bir değişiklik var mı? Genişletmek için tıkla... Steam'den tekrardan indirmeyi deneyeceğim, arkadaşlarım Steam üzerinden oynuyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
cardinal_copia dedi: Ben de ayni hatayi aliyorum dünden beri oynayamadım bile oyunu. Bir değişiklik var mı? Genişletmek için tıkla... Steam'den tekrardan indirmeyi deneyeceğim, arkadaşlarım Steam üzerinden oynuyorlar.
C cardinal_copia Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #8 Birkaç ay önceki demoda kasılan silahlar vs. duruyor mu acaba o yüzden steam'den girmeye tereddüt etmiştim. Artı 0 Eksi
Birkaç ay önceki demoda kasılan silahlar vs. duruyor mu acaba o yüzden steam'den girmeye tereddüt etmiştim.
MusabKoçak Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #9 rdvnslmz dedi: Steam'den tekrardan indirmeyi deneyeceğim arkadaşlarım Steam üzerinden oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Steam'den indirince oyun açıldı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
rdvnslmz dedi: Steam'den tekrardan indirmeyi deneyeceğim arkadaşlarım Steam üzerinden oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Steam'den indirince oyun açıldı mı?
sahdalaman Hectopat Kek günü Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #10 Çözebildiniz mi acaba sorunu ? Aynı problem bende de var. Oyuna girince tüm interneti gidiyor bilgisayarın. Artı 0 Eksi
Çözebildiniz mi acaba sorunu ? Aynı problem bende de var. Oyuna girince tüm interneti gidiyor bilgisayarın.