Delta Force Hawk Ops'da düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

EnglandPrince

Megapat
Delta Force Hawk ops oyununda sürekli FPS düşmesi yiyorum. Afterburner'la takip ediyorum bu anlarda GPU kullanımı ve GPU watt düşüp yükseliyor. Sadece bu oyunda oluyor. Alpha'da diye olabilir diyordum fakat oynayanlarda böyle bir sorun yok. Ayrıca Alpha'da olmasına rağmen optimizasyonu bayağı övülüyor.

Sistem:
CPU: Intel i5 13400F.
anakart: MSI Pro H610M-E
RAM: Goodram 2x8 3200 MHz.
GPU: MSI RTX 4060 Ti Ventus 2X 16 GB.
PSU: Cooler Master MWE Bronze V2 650W.
M.2: Kingston NV2 1TB.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    46,6 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüler güncel mi hocam? NVIDIA Denetim Masası'ndan ve Windows Güç Planı'ndan "Performans" veya "Yüksek Performans" seçip bir deneyin. Oyun ayarlarına bir göz gezdirin. Arka plan uygulaması varsa kapatmayı deneyin.

Sürücüler güncel mi hocam? NVIDIA Denetim Masası'ndan ve Windows Güç Planı'ndan "Performans" veya "Yüksek Performans" seçip bir deneyin. Oyun ayarlarına bir göz gezdirin. Arka plan uygulaması varsa kapatmayı deneyin.
Nvidianın son 3 sürücüsünü sırasıyla denedim (şu an en günceli yüklü) Arka planda çalışan uygulama yok. Oyun içinde her türlü ayarı denedim hala devam etti sorun. Sorunun videosunu ekliyeyim. Telefondan çektim programla bi kasma fps sıkıntısı olmasın diye.
Video

Nvidianın son 3 sürücüsünü sırasıyla denedim (şu an en günceli yüklü) Arka planda çalışan uygulama yok. Oyun içinde her türlü ayarı denedim hala devam etti sorun. Sorunun videosunu ekliyeyim. Telefondan çektim programla bi kasma fps sıkıntısı olmasın diye.
Video
Hocam o videoyu tekrardan biryere yüklermisiniz ayni sorundan bendede var yardimci olabilirim.

Delta Force Hawk ops oyununda sürekli FPS düşmesi yiyorum. Afterburner'la takip ediyorum bu anlarda GPU kullanımı ve GPU watt düşüp yükseliyor. Sadece bu oyunda oluyor. Alpha'da diye olabilir diyordum fakat oynayanlarda böyle bir sorun yok. Ayrıca Alpha'da olmasına rağmen optimizasyonu bayağı övülüyor.

Sistem:
CPU: Intel i5 13400F.
anakart: MSI Pro H610M-E
RAM: Goodram 2x8 3200 MHz.
GPU: MSI RTX 4060 Ti Ventus 2X 16 GB.
PSU: Cooler Master MWE Bronze V2 650W.
M.2: Kingston NV2 1TB.

Bende bu sorunu yaşıyorum rx 7600 Ve ryzen 5 5500 kullanıyorum acaba sorunu düzeltebildiniz mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı