Delta Force Mobile oyuna girmiyor

İşletim sistemi
Android

Leviathn

Decapat
Daha fazla  
Hocalarım selamlar, son 3-4 gündür Delta Force Mobile'ye girerken ekte vermiş olduğum görseldeki kısımda 5-6 dk bekletiyor ve kesinlikle girmiyor, giriş seçeneklerine bastığımda ise sadece Garena opsiyonu açılıyor diğerlerinde herhangi bir tepki yok. Aktif olarak oyunu çıktığı günden beridir oynuyorum ve bu problemle ilk kez karşılaştım, oyunu baştan sil yukle yapmak da istemiyorum ancak başka bir çözüm de yok gibi gözüküyor. İlgili yorumlarınızı bekliyorum, iyi akşamlar esenlikler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250512_195530_Garena Delta Force.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 66
Aynı şekilde ben de sorun yaşıyorum, bundan önce de 13 Mayıs'ta ban yedim sebepsiz yere, ağ bağlantım dengesizmiş bahaneye bak.

Hocam ben oyunu sildim, açık konuşayım indirmeyi de düşünmüyorum güzel oyun vesaire ancak bana tam oturmuş gibi gelmedi zaten silmeden önce de baktım dosyalara 13.5 GB yer kaplıyordu açıkçası tekrar indirmeyede erindim diyebilirim. Zaten 45 seviye olmuştum, baktım canım tekrar oynamak istiyor indiririm ancak bunun yakin zamanda olacağını kesinlikle düşünmüyorum zaten sunucu olarak Orta Doğu sunucusunda oynuyoruz Türkler vs araplar gibi bir olay var ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…