Delta Force oynanır mı?

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Oyunun videoları aşırı hoşuma gitti fakat Steam'deki son incelemelerde aşırı hile olduğu yazıyor. Bu durum cidden doğru mu? Oynanmayacak seviye de mi? Ona göre 100 GB indireceğim. Oyunu indir derseniz genelde hangi modu oynamamı tavsiye edersiniz, en çok oynanan hangisidir?

Kesinlikle oynanır hile var ama asla oynanmayacak seviyede değil Battlefield serisini seviyorsanız oynayın derim.

Kesinlikle oynanır hile var ama asla oynanmayacak seviyede değil Battlefield serisini seviyorsanız oynayın derim.

Battlefield ana hikayesini severim. BF1 Online modunu da çok oynadım ve sevmiştim. O zaman indirmeye başlayım ben teşekkür ederim.

Son olarak Steam'den mi yoksa garena sitesinden mi indireyim Steam diyorlar genelde. @merkestayn

Battlefield ana hikayesini severim. BF1 Online modunu da çok oynadım ve sevmiştim. O zaman indirmeye başlayım ben teşekkür ederim.

Bu oyunda da hikaye var ama biraz zor düşmanlar çok güçlü.

Son olarak Steam'den mi yoksa garena sitesinden mi indireyim Steam diyorlar genelde. @merkestayn
Steamden yüklemeniz daha iyi olur.

Oyun çok eğlenceli özellikle envanter olayı aşırı sarıyor. Hileye denk gelmedim ama çok yüksek ranklarda belki vardır.

Escape from Tarkov oynamıştım daha önce hakimim o açıdan envanter sistemi oradan alınmış. İniyor şu an da. Tek başıma zor olacak ama olsun. Ben hep yalnız kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…