Delta ithalatçı firması nasıldır?

18457294948

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Teknosa'dan Xiaomi Mi Max 2 almayı düşünüyorum. Teknosa'daki Xiaomi telefonları Delta garantisi altında mıdır? Sizce Delta iyi midir? İnternette çok fazla şikayet okudum. Ne yapacağımı bilemedim. Sizce alınabilir mi ?

Apple gibi yetkili servisleri yani gidipte karşınızda adam akıllı muhatap bulmak neredeyse imkansız. KvK dan biliyorum. Sony Türkiye tarafından KvK' dan garantili cihazımdan dolayı uğraşıyorum. Kronik sorunlu cihazın arkasında hiç biri durmuyor. Garanti konusunda Ne KvK, ne Evo, ne Delta en iyisi diyebiliriz. Hepsi aynı rezillikte.

Kötünün iyisi diyeyim. Delta garantili Mi 5S dokunmatik ekranı arıza yapınca servise verdim. Kullanıcı hatası demediler fakat 10 gün sonunda orjinal titanyum ekran yerine piyasada bolca bulunan beyaz ekran ile değiştirmek istediler bende lanet olsun diyerek istemeyerek kabul ettim. Hiç olmazsa cebimden para çıkmadığına şükrettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…