ahmetcall Zeptopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:14 #11 Xergeon dedi: Dün bahsi geçen psu'yu pcye taktım ve sigorta attı, sonra tekrar denedim yine sigorta attı. Belki bana bozuk ürün denk geldi bilmiyorum. Model güzel ben kendiminkini iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... N11den mi almıştınız ve hangi mağzadandı söyleyebilir misiniz
Xergeon dedi: Dün bahsi geçen psu'yu pcye taktım ve sigorta attı, sonra tekrar denedim yine sigorta attı. Belki bana bozuk ürün denk geldi bilmiyorum. Model güzel ben kendiminkini iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... N11den mi almıştınız ve hangi mağzadandı söyleyebilir misiniz
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.225 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:17 #12 ahmetcall dedi: N11den mi almıştınız ve hangi mağzadandı söyleyebilir misiniz Genişletmek için tıkla... Eve thocam n11 hometech. Ama siz alın. Iyi ürün
ahmetcall dedi: N11den mi almıştınız ve hangi mağzadandı söyleyebilir misiniz Genişletmek için tıkla... Eve thocam n11 hometech. Ama siz alın. Iyi ürün