Elektronik Delta PSU'lar Stokta!

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 198
Makaleler
1
Daha fazla  
Yine dayanamadım.

550W olan C seviyesi, fiyatında yine rakipsiz.
750W olan B+ seviyesi oldukça kaliteli ve modüler PSU. Fiyatında rakipsiz. 190 mm kasanız destekliyor mu dikkat edin.
850W olan 750W olana benzer. Platinum versiyonu tekrardan stoğa gelse keşke.

Kaynak @yusuf7878 Hocamız:

5.5 yıllık 700W Bronze High Power PSU kullanıyorum. Tekrar indirime denk gelince alsam mı acaba bir tane tam modüler 850W olandan?
4070 Super + 7500F kullanıyorum.
10 yıllık Cooler Master GX Bronze 750W'dan Delta 750W Platinum olan modele geçtim, fiyatı gayet iyiydi (kuponla 2300 TL'ye aldım). Bu modeller gayet F/P açısından sağlam modeller, bir daha bu fiyatlara gelemeyebilir. Alınır bence.

10 yıllık Cooler Master gx Bronze 750W'dan Delta 750W Platinum olan modele geçtim, fiyatı gayet iyiydi (kuponla 2300 TL'ye aldım). Bu modeller gayet F/P açısından sağlam modeller, bir daha bu fiyatlara gelemeyebilir. Alınır bence.

Tekrar indirime denk gelirsem 850W Gold'u alayım ben de o halde güncellemiş olayım her şeye zam geliyor zaten. Forumlarda hep görüyorum öneriliyor ve kapış kapış satılıyor.
190mm olduğu yazılmış PSU'nun, kasam Dark maxima v30. sığar mı sizce? Siteden ölçülerine bakayım dedim ama göremedim.

Tekrar indirime denk gelirsem 850W Gold'u alayım ben de o halde güncellemiş olayım her şeye zam geliyor zaten. Forumlarda hep görüyorum öneriliyor ve kapış kapış satılıyor.
190mm olduğu yazılmış PSU'nun, kasam Dark maxima v30. sığar mı sizce? Siteden ölçülerine bakayım dedim ama göremedim.
Sığar gibi duruyor hocam, PSU haznesinin ucundaki HDD kızağı sökülebiliyormuş zaten, bu sayede de yer açılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı