Çözüldü Deltarune Chapter 2 acılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enesbxb28

Picopat
Daha fazla  
Deltarune Chapter 2'ye Turkce yama yapmaya calıstım, oldu fakat resımdekı hatayla karsılastım. Ne denesem olmadı. Bir çözümü var mıdır?

resim_2025-06-06_151753666.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Undertale olsaydı rahat cevap verebilirdim gerçekten bu zamanda Deltarune, Undertale gibi oyun oynayan az kaldı eski zamanlae aklıma geldi. Onun dışında yama bir dosyayı bozmuş olabilir keşke yamayla başlasaydın oyuna.

Bütün dosyaları neredeyse silip bir daha yükledim hala düzelmedi.

Sorun save dosyalarindaymis. Redditten baksa bir save dosyası indirerek sorunumu cozdum.
Hocam Undertale olsaydı rahat cevap verebilirdim gerçekten bu zamanda Deltarune, Undertale gibi oyun oynayan az kaldı eski zamanlae aklıma geldi. Onun dışında yama bir dosyayı bozmuş olabilir keşke yamayla başlasaydın oyuna.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütün dosyaları neredeyse silip bir daha yükledim hala düzelmedi.

Sorun save dosyalarindaymis. Redditten baksa bir save dosyası indirerek sorunumu cozdum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı