oyun agasi Centipat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #161 Bluesoulceçeviri sayfasında chapter 2 yama yok yazıyor Yama gelmiycekmi yani?
P Pro Mesa Zeptopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #162 Herhalde bıkmışlar eskidn bende o siteye bakıyordum. Ekipten değilim bu arada. Pro Mesa dedi: Herhalde bıkmışlar eskidn bende o siteye bakıyordum. Ekipten değilim bu arada. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim herhalde chapter 2'nin yamasını yapıyorlar ama cevaplamaktan bıkıp o siteyi kapatmışlar sadece chapter 1 için gösteriyor. ... Pro Mesa dedi: Herhalde bıkmışlar eskidn bende o siteye bakıyordum. Ekipten değilim bu arada. Demek istediğim herhalde chapter 2'nin yamasını yapıyorlar ama cevaplamaktan bıkıp o siteyi kapatmışlar sadece chapter 1 için gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Yoğun mu çalışıyosunuz. Son düzenleme: 28 Ağustos 2022
Herhalde bıkmışlar eskidn bende o siteye bakıyordum. Ekipten değilim bu arada. Pro Mesa dedi: Herhalde bıkmışlar eskidn bende o siteye bakıyordum. Ekipten değilim bu arada. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim herhalde chapter 2'nin yamasını yapıyorlar ama cevaplamaktan bıkıp o siteyi kapatmışlar sadece chapter 1 için gösteriyor. ... Pro Mesa dedi: Herhalde bıkmışlar eskidn bende o siteye bakıyordum. Ekipten değilim bu arada. Demek istediğim herhalde chapter 2'nin yamasını yapıyorlar ama cevaplamaktan bıkıp o siteyi kapatmışlar sadece chapter 1 için gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Yoğun mu çalışıyosunuz.
4 491539 Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 48 29 Ağustos 2022 #163 oyun agasi dedi: Bluesoulceçeviri sayfasında chapter 2 yama yok yazıyor Yama gelmiycekmi yani? Genişletmek için tıkla... Chapter 2'nin yaması çıkmadı, o yüzden yok yazıyor.
oyun agasi dedi: Bluesoulceçeviri sayfasında chapter 2 yama yok yazıyor Yama gelmiycekmi yani? Genişletmek için tıkla... Chapter 2'nin yaması çıkmadı, o yüzden yok yazıyor.
EyupİtİsNoob Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #164 iitricker dedi: Bence yüzde 15'ini falan bitirdiler. Genişletmek için tıkla... bi ker5e sitede %35 ini bitirdiler diye görmüştüm 2021 aralık da fln sonra kapattılar orayı nedense yada ben yanlış hatırlıyorum
iitricker dedi: Bence yüzde 15'ini falan bitirdiler. Genişletmek için tıkla... bi ker5e sitede %35 ini bitirdiler diye görmüştüm 2021 aralık da fln sonra kapattılar orayı nedense yada ben yanlış hatırlıyorum
normal_Sagas Yoctopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #165 491539 dedi: Dün bir bug fix yaması daha geldi, bir müddet daha bug fixlerin bitmesini bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... Başlayacak mısınız artık? Üzerinden 1 yıl geçti hala bir tane bile yama yapan yok!
491539 dedi: Dün bir bug fix yaması daha geldi, bir müddet daha bug fixlerin bitmesini bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... Başlayacak mısınız artık? Üzerinden 1 yıl geçti hala bir tane bile yama yapan yok!
S SiLaH Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #166 normal_Sagas dedi: Başlayacak mısınız artık? Üzerinden 1 yıl geçti hala bir tane bile yama yapan yok! Genişletmek için tıkla... Bence yapmıyorlar.
normal_Sagas dedi: Başlayacak mısınız artık? Üzerinden 1 yıl geçti hala bir tane bile yama yapan yok! Genişletmek için tıkla... Bence yapmıyorlar.
Bxveysel Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #167 1 yıl geçti hala yama yok.
oyun agasi Centipat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #168 Neyse inşallah bluesoulce çeviri ekibi en kısa sürede yamayı bitirirler şimdiden elinize sağlık (size inanıyoruz )
Neyse inşallah bluesoulce çeviri ekibi en kısa sürede yamayı bitirirler şimdiden elinize sağlık (size inanıyoruz )
Fatih257 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #169 yama gelmiyicek discorda saldık diye duyuru yaptılar
iitricker Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #170 Fatih257 dedi: yama gelmiyicek discorda saldık diye duyuru yaptılar Genişletmek için tıkla... ........
Fatih257 dedi: yama gelmiyicek discorda saldık diye duyuru yaptılar Genişletmek için tıkla... ........