BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #21 491539 dedi: Toby bu belli olmaz. 3 gün sonra bakarsın bi' güncelleme daha gelmiş. Genişletmek için tıkla... Toby adamdır. 98 yılın ardından bir oyunun tam çeyreğini yayınlayan koca yürekli Toby dedemiz XD
491539 dedi: Toby bu belli olmaz. 3 gün sonra bakarsın bi' güncelleme daha gelmiş. Genişletmek için tıkla... Toby adamdır. 98 yılın ardından bir oyunun tam çeyreğini yayınlayan koca yürekli Toby dedemiz XD
Bluesoul fanı Zeptopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #22 @491539 ben senin hayranınızım hem adım bile öyle
EfeHizm Decapat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #23 @491539 ne kadar ilerlediniz tahmini ne zaman çıkar.
4 491539 Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 48 12 Ekim 2021 #24 EfeHizm dedi: @Fylean ne kadar ilerlediniz tahmini ne zaman çıkar. Genişletmek için tıkla... Daha başlamadık.
EfeHizm dedi: @Fylean ne kadar ilerlediniz tahmini ne zaman çıkar. Genişletmek için tıkla... Daha başlamadık.
Bluesoul fanı Zeptopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #25 başlasan nolur başlamasan nolur gönlümdesin siz bizim için türkçe çeviri yapıyorsun
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #26 Bluesoul fanı dedi: başlasan nolur başlamasan nolur gönlümdesin siz bizim için türkçe çeviri yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Kanka zaten bin kere dediler. Başlayacakları zaman haber vereceklermiş. Biraz sabırlı olmayı dene
Bluesoul fanı dedi: başlasan nolur başlamasan nolur gönlümdesin siz bizim için türkçe çeviri yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Kanka zaten bin kere dediler. Başlayacakları zaman haber vereceklermiş. Biraz sabırlı olmayı dene
A Alicloud Decapat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #27 şu anki durumunuz nasıl? İlerleme kaydedebildiniz mi? Bu arada ekiptekilere kolay gelsin, şimdiden ellerinize sağlık!
şu anki durumunuz nasıl? İlerleme kaydedebildiniz mi? Bu arada ekiptekilere kolay gelsin, şimdiden ellerinize sağlık!
4 491539 Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 48 17 Ekim 2021 #28 Alicloud dedi: şu anki durumunuz nasıl? İlerleme kaydedebildiniz mi? Bu arada ekiptekilere kolay gelsin, şimdiden ellerinize sağlık! Genişletmek için tıkla... Ekip adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hâlâ başlamadık maalesef.
Alicloud dedi: şu anki durumunuz nasıl? İlerleme kaydedebildiniz mi? Bu arada ekiptekilere kolay gelsin, şimdiden ellerinize sağlık! Genişletmek için tıkla... Ekip adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hâlâ başlamadık maalesef.
A Alicloud Decapat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #29 491539 dedi: Ekip adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hâlâ başlamadık maalesef. Genişletmek için tıkla... Eğer İngilizce çeviri için birisini arıyorsanız ben uygun olabilirim Bizzat Oxford İngilizcesi çalışıyorum. Bu arada kolay gelsin!
491539 dedi: Ekip adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hâlâ başlamadık maalesef. Genişletmek için tıkla... Eğer İngilizce çeviri için birisini arıyorsanız ben uygun olabilirim Bizzat Oxford İngilizcesi çalışıyorum. Bu arada kolay gelsin!
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #30 Ulan kimse farketmemiş ya da yazma gereği duymamış. Etiketler arasında mario var len XD BGSGP dedi: Ulan kimse farketmemiş ya da yazma gereği duymamış. Etiketler arasında mario var len XD Genişletmek için tıkla... Konu etiketlerinde. Başka yerlerden değil.
Ulan kimse farketmemiş ya da yazma gereği duymamış. Etiketler arasında mario var len XD BGSGP dedi: Ulan kimse farketmemiş ya da yazma gereği duymamış. Etiketler arasında mario var len XD Genişletmek için tıkla... Konu etiketlerinde. Başka yerlerden değil.