4 491539 Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 48 20 Kasım 2021 #61 Dr. Gaster dedi: Bug fixler ne zaman biter? Tahminen bir tarih söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası bunu bilmemizin imkânı bile olmamasına rağmen risk alarak başladık. Yine de neredeyse 2 aydır güncelleme gelmiyor. V3nux dedi: hocam çeviri şuan ne durumda Genişletmek için tıkla... Hocam %9-10 civarları diyebiliriz sanırım, çok ilerleyemedik daha.
Dr. Gaster dedi: Bug fixler ne zaman biter? Tahminen bir tarih söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası bunu bilmemizin imkânı bile olmamasına rağmen risk alarak başladık. Yine de neredeyse 2 aydır güncelleme gelmiyor. V3nux dedi: hocam çeviri şuan ne durumda Genişletmek için tıkla... Hocam %9-10 civarları diyebiliriz sanırım, çok ilerleyemedik daha.
mubarekmuz Femtopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #62 439902 dedi: Deltarune chapter 2 mi çıkmış?! Genişletmek için tıkla... çıkalı 1 ay olucak neredeyse
cahxre Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Aralık 2021 #63 İlerleme nedir?
Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #64 Truv4Fire dedi: Bence çıkacak 1-2 güne. Genişletmek için tıkla... Bencede.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #65 Aziz02_2 dedi: Bencede. -Bence çıkacak 1-2 güne.- Genişletmek için tıkla... Net çıkar 2 güne haberiniz olsun (!)
Aziz02_2 dedi: Bencede. -Bence çıkacak 1-2 güne.- Genişletmek için tıkla... Net çıkar 2 güne haberiniz olsun (!)
Dr. Gaster Centipat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Aralık 2021 #66 @491539 Kusura bakmayın rahatsızlık veriyorum. Çevirinin şu anki durumu nedir? Net bir çıkış tarihi yok mu hala? BGSGP dedi: Net çıkar 2 güne haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Dalga geçmeni gerektirecek bir durum görmüyorum. Belki eski bir mesaj olduğunu bilmiyordur. Son düzenleme: 21 Aralık 2021
@491539 Kusura bakmayın rahatsızlık veriyorum. Çevirinin şu anki durumu nedir? Net bir çıkış tarihi yok mu hala? BGSGP dedi: Net çıkar 2 güne haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Dalga geçmeni gerektirecek bir durum görmüyorum. Belki eski bir mesaj olduğunu bilmiyordur.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #67 Dr. Gaster dedi: Dalga geçmeni gerektirecek bir durum görmüyorum. Belki eski bir mesaj olduğunu bilmiyordur. Genişletmek için tıkla... Şaka amaçlı az da olsa eğlendiren bir mesaj atmış. Son düzenleme: 21 Aralık 2021
Dr. Gaster dedi: Dalga geçmeni gerektirecek bir durum görmüyorum. Belki eski bir mesaj olduğunu bilmiyordur. Genişletmek için tıkla... Şaka amaçlı az da olsa eğlendiren bir mesaj atmış.
V V3nux Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #68 491539 dedi: Açıkçası bunu bilmemizin imkânı bile olmamasına rağmen risk alarak başladık. Yine de neredeyse 2 aydır güncelleme gelmiyor. Hocam %9-10 civarları diyebiliriz sanırım, çok ilerleyemedik daha. Genişletmek için tıkla... 2022 ocak ayında çıkarmı çeviri ?
491539 dedi: Açıkçası bunu bilmemizin imkânı bile olmamasına rağmen risk alarak başladık. Yine de neredeyse 2 aydır güncelleme gelmiyor. Hocam %9-10 civarları diyebiliriz sanırım, çok ilerleyemedik daha. Genişletmek için tıkla... 2022 ocak ayında çıkarmı çeviri ?
Dr. Gaster Centipat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Aralık 2021 #69 V3nux dedi: 2022 ocak ayında çıkarmı çeviri ? Genişletmek için tıkla... Oyunu araştırdığıma ve oynadığıma göre bütün bir oyunu en ince ayrıntısına kadar çevirmek uzun sürer diye düşünüyorum. 2-3 tane gizli bitiriş yolu da varmış. Bence 2022 Mart-Nisan gibi çıkar. (Ama bence öyle. Daha erken ya da daha geç de olabilir.)
V3nux dedi: 2022 ocak ayında çıkarmı çeviri ? Genişletmek için tıkla... Oyunu araştırdığıma ve oynadığıma göre bütün bir oyunu en ince ayrıntısına kadar çevirmek uzun sürer diye düşünüyorum. 2-3 tane gizli bitiriş yolu da varmış. Bence 2022 Mart-Nisan gibi çıkar. (Ama bence öyle. Daha erken ya da daha geç de olabilir.)
4 491539 Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 48 4 Ocak 2022 #70 Dr. Gaster dedi: Kusura bakmayın rahatsızlık veriyorum. Çevirinin şu anki durumu nedir? Net bir çıkış tarihi yok mu hala? Genişletmek için tıkla... Asıl siz kusura bakmayın, fazla kontrol edemiyorum buraları. Çeviri şu an %30 tamamlandı. Yaz gelene kadar yetişir diye düşünüyorum. V3nux dedi: 2022 ocak ayında çıkarmı çeviri ? Genişletmek için tıkla... Sanmam, şu an bile çeviri çok yavaş ilerliyor. Dr. Gaster dedi: Bence 2022 Mart-Nisan gibi çıkar. (Ama bence öyle. Daha erken ya da daha geç de olabilir.) Genişletmek için tıkla... Yukarıda da belirttiğim gibi o aylarda çıkma ihtimali yüksek yaz gelene kadar yetişir muhtemelen.
Dr. Gaster dedi: Kusura bakmayın rahatsızlık veriyorum. Çevirinin şu anki durumu nedir? Net bir çıkış tarihi yok mu hala? Genişletmek için tıkla... Asıl siz kusura bakmayın, fazla kontrol edemiyorum buraları. Çeviri şu an %30 tamamlandı. Yaz gelene kadar yetişir diye düşünüyorum. V3nux dedi: 2022 ocak ayında çıkarmı çeviri ? Genişletmek için tıkla... Sanmam, şu an bile çeviri çok yavaş ilerliyor. Dr. Gaster dedi: Bence 2022 Mart-Nisan gibi çıkar. (Ama bence öyle. Daha erken ya da daha geç de olabilir.) Genişletmek için tıkla... Yukarıda da belirttiğim gibi o aylarda çıkma ihtimali yüksek yaz gelene kadar yetişir muhtemelen.