Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #11 Yutka46 dedi: @Arkserhat bayağı iyi aktif oyuncu sayısı. 1 ve 2. chapterı geride bıraktı. Üstelik switch 2'ye bu gece gelecek. Xbox'a bir ara getirirler. Oyun daha da popüler olur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... En az bir ödül alır diye düşünüyorum hocam sence?
Yutka46 dedi: @Arkserhat bayağı iyi aktif oyuncu sayısı. 1 ve 2. chapterı geride bıraktı. Üstelik switch 2'ye bu gece gelecek. Xbox'a bir ara getirirler. Oyun daha da popüler olur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... En az bir ödül alır diye düşünüyorum hocam sence?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.943 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #12 Arkserhat dedi: En az bir ödül alır diye düşünüyorum hocam sence? Genişletmek için tıkla... Silksong iyi çıkarsa kapar ödülleri bence. Hollow Knight oyunlarını Toby Fox'un oyunlarından çok daha yukarda görüyorum. Ama çıkacak mı orası belirsiz.
Arkserhat dedi: En az bir ödül alır diye düşünüyorum hocam sence? Genişletmek için tıkla... Silksong iyi çıkarsa kapar ödülleri bence. Hollow Knight oyunlarını Toby Fox'un oyunlarından çok daha yukarda görüyorum. Ama çıkacak mı orası belirsiz.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #13 Yutka46 dedi: Silksong iyi çıkarsa kapar ödülleri bence. Hollow Knight oyunlarını toby Fox'un oyunlarından çok daha yukarıda görüyorum. Ama çıkacak mı orası belirsiz. Genişletmek için tıkla... Silksong umarım çıkar hocam.
Yutka46 dedi: Silksong iyi çıkarsa kapar ödülleri bence. Hollow Knight oyunlarını toby Fox'un oyunlarından çok daha yukarıda görüyorum. Ama çıkacak mı orası belirsiz. Genişletmek için tıkla... Silksong umarım çıkar hocam.