Kai19 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Deltarune bir sürü TR çevirisini görüyorum ama bir sitenin chapter 1 yaması hariç diğer yamalar hiçbir türlü çalışmıyor, oyun açılmıyor şu anlık. Steam'de orijinal çıkan Deltarune için bir yama mevcut mu?
Deltarune bir sürü TR çevirisini görüyorum ama bir sitenin chapter 1 yaması hariç diğer yamalar hiçbir türlü çalışmıyor, oyun açılmıyor şu anlık. Steam'de orijinal çıkan Deltarune için bir yama mevcut mu?
dipol89 Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 280 4 Temmuz 2025 #2 Şu an için yok diye biliyorum. Şu konuda arkadaşlar takipte. Deltarune Chapter 3-5 Türkçe yama gönüllüleri var mı?
Şu an için yok diye biliyorum. Şu konuda arkadaşlar takipte. Deltarune Chapter 3-5 Türkçe yama gönüllüleri var mı?
Kai19 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 dipol89 dedi: Şu an için yok diye biliyorum. Şu konuda arkadaşlar takipte. Deltarune Chapter 3-5 Türkçe yama gönüllüleri var mı? Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi sanırım demo için iki çeviri var ama Steam sürümü için yok galiba demo için yapılanları orijinale kurunca da oyun çalışmıyor.
dipol89 dedi: Şu an için yok diye biliyorum. Şu konuda arkadaşlar takipte. Deltarune Chapter 3-5 Türkçe yama gönüllüleri var mı? Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi sanırım demo için iki çeviri var ama Steam sürümü için yok galiba demo için yapılanları orijinale kurunca da oyun çalışmıyor.