Dataservis'ten satın almış olduğum batarya tam şarj olmuyor, yaklaşık %70 kadar şarj oluyor. Dataservis'in teknik servisine göndermiştim. Yenisini göndermişlerdi, bu da aynı sonucu verdi. Garantisi devam etmekte. İade zamanı geçti.
Adaptörünüz orijinal mi?
Bir de bilgisayarınız markası nedir?
HP ve Dell (Gaming olmayan modeller) bilgisayarlar adaptör orijinal değilse böyle şeyler yapabiliyor.
Bilgisayarınızda batarya koruması açık olabilir mi? Eğer batarya koruması açıksa bilgisayarın şarjı belirli bir yüzdeyi geçmez. Bilgisayarınızda Control Center tarzı bir uygulama varsa bunu kurcalamanız işe yarayabilir.
Bilgisayarınızda batarya koruması açık olabilir mi? Eğer batarya koruması açıksa bilgisayarın şarjı belirli bir yüzdeyi geçmez. Bilgisayarınızda Control Center tarzı bir uygulama varsa bunu kurcalamanız işe yarayabilir.
Fikirler için teşekkürler. Öyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum. Bugün Perpa servisine gittim ve bataryayı değiştiler. Verdikleri batarya %100'e kadar şarj alıyor. Henüz deşarj etmedim ama umarım bunda da aynısı olmaz.
Yine %70'de kaldı bu da dolmuyor değişen 3. pil bu.
Bugün Dataservis'e gittim iade konusunda yardımcı oldular. 3 kez batarya değişimi oldu ve yine değiştirse yine aynı sorun olacak gibi görünüyordu. Sorun muhtemelen yazılımsal. Konu kapatılabilir ayrıca Delta değil, Dataservis. Başlığı düzeltin.