Delux fare alınır mı?

Bütçe
650

Sabre Pro champion 450 IPS degerine sahip yaziyor. Sensor olarak arattigimizda 400 diyor anlamadim.

Paracord kablo ne hocam?

Alınır. Arkadaşlar diğer bilgileri vermiş.

Sabre Pro öneririm ama onun fiyatı yükselmişti en son. Sensei Ten olabilir hala fiyatı uçuksa Sabre Pro'nun.

Paracord kablo ne hocam?

Örgülü kablonun daha çok esnek hali gibi, çekiştirmeye veya itiklemede sıkıntı çıkarmıyor sanki kablosuz mouse kullanıyormuşsunuz gibi bir his veriyor ne toplanıyor ne de bir yere takılıyor o derece kaliteli bir örgüye sahip.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman hangisi sizce ayni fiyat SteelSeries Sensei Ten 10ms Click suresine sahipken incelemelerde Corsair Sabre Pro champion 0.117 ms yaziyor ve cok yuksek puana sahip.

Ebat açısından kullanımınıza etkin elinize büyük gelebilir boyutlarına bakmayı unutmayın.

SteelSeries Rival 300s kullanmistim elim uygun mudur?

Rival 300s rahatlikla kullanmistim ama bir sorun var en dusuk fiyat 739 TL SteelSeries'ten 500 TL civari bir şey ve ben Corsair Sabre Pro champion almak istiyorum beyinsiz oldugum icin 370 TL'ye alip Mouse'um bozulmadi diye iade ettim tekrar fiyati duser mi?

Son düzenleme:

SteelSeries'ten 639 TL olmus kafayi yiyeceğim.

@550519 maksimum bütçem 500 TL daha uste cikamam 50 TL indirim kodum var N11 de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…