Delux fare alınır mı?

Bütçe
650
Para cekmek icin yuzunu tanit kimlik okut temsilciye baglan ohooo ugrasamam.

Ben yüz tanıtma falan yapmadım kimlik ile banka hesabı girdiğimi hatırlıyorum sadece müşteri temsilcisi ile de görüşmedim.

Hatta kimliği bile girmemiş olabilirim kayıt olalı oldu epey tam hatırlayamadım süreci.

2 dakika bulabilir misin?

Hallettim kanka eyvallah bir şeyler denedim 100TL para cektim bedava

Delux M700bu - delux M800 gibi mouselarda yazilim uzerinden RGB kapatiliyor mu kullanip bilen var mi?

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed 799 TL'ye dusmus baska onerisi olan var mi bir fareye 800 TL gibi bir fiyat vermek istemiyorum kucucuk şey 370 TL iken aldigim Corsair Sabre Pro'yu iade etme dusuncesini aklima getiren beyin hucrelerimi seveyim.

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed 799 TL'ye dusmus baska onerisi olan var mi?

Delux M800'ün sensörü daha iyi Razer olanda 5G Advanced var(300 IPS, 35G,14.000DPI)

Delux olanda ise pmw 3389 var(400IPS, 50G,16.000DPI)

RGB bu kadar rahatsız ediyorsa şuradaki yazılımı indirmeyi deneyebilirsin sonunda 3389 yazanı indireceksin.

Kendim yazılımı kurdum ama M800 sahibi olmadığım için disconnected device yazdı.

Yazılım içinden faredeki ışıkları kontrol edebilmeniz gerekiyor ama denemediğim için kesin konuşamayacağım.

Razer DeathAdder V2 almaya karar verdim 899 TL'ye dusmus cok sinir oldum basta V2 mini aldim V2 ile ayni ozelliklere sahip diye alakasi yokmus.

Kafam buyuk olmasa bunu alacağım.

Son düzenleme:
Razer DeathAdder V2 almaya karar verdim 899 TL'ye dusmus cok sinir oldum basta V2 mini aldim V2 ile ayni ozelliklere sahip diye alakasi yokmus.

V2 alınır hocam focus+ sensörü var güzel bir faredir kendisi.

O fiyatta başka alternatifleri de vardır ama onlara hakim değilim maalesef.

Almadıysanız konu açıp diğer alternatifleri de öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…