Böyle beklemiyordum, hayal kirikliğina uğradım. Sebep bu.Ürün kırık geldi diye markayı kullanmama sebebiniz nedir? iPhone alsaydınız ve kırık gelseydi bir daha iPhone mu alıp kullanmayacaktınız?
Olabilir de ben Delux fare kullanmak zorunda değilim.Sağlam paketlememiş olmaları satıcının suçu. Diğer fareler kırılmaya dayanıklı sanki.
Olabilir de ben Delux fare kullanmak zorunda değilim.
Fare kirik geldi diye başka markaya yönelmek isteyebilirim. Bu benim kendi tercihim. Bu gerginlik neden? İsteyen istediği urunu alabilir veya almayabilir. Ben firmaya karşı bir antipati beslemedim ki? Bu olay canimi sıktı ve başka markaları dusunmeye basladim. Hepsi bu.Kullanmak zorundasın diyen olmadı, sadece düşünce biçimin yanlış.
Olabilir de ben Delux fare kullanmak zorunda değilim.
Fare kirik geldi diye başka markaya yönelmek isteyebilirim. Bu benim kendi tercihim. Bu gerginlik neden? İsteyen istediği urunu alabilir veya almayabilir. Ben firmaya karşı bir antipati beslemedim ki? Bu olay canimi sıktı ve başka markaları dusunmeye başladım. Hepsi bu.
Kutuda bir hasar yoktu yalnız. Ben kırık olan urunun paketlendiğini dusunuyorum. Paketleme güzeldi hatta. Patpatlı köpüğe sarılmış. Kutuda da bir hasar olmadiğini hesaba katarsak teorimin doğru olma olasiliği yüksek.Satıcı korunaksız yollamış fare markasının suçu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.