Delux M625 Plus fare alınır mı?

theumtkyd

Hectopat
Delux M625 Plus nasıl bir mouse? Güvenilir marka mı? Fiyatını hak ediyor mu kablosuz bir mouse (610 TL)? Veya aynı ürünün daha ucuzu başka sitede varsa link atar mısınız ?

Bir bunlara bak derim.
Dostum ben kablolu olarak Razer Viper Mini düşünmüştüm bir arkadaş bu mouseu önerdi zaten kablosuz istiyordum ancak bütçem yetmediği için Viper Miniye karar verdim.Yani kablolu alsam viper mini alacağım.

Bir bunlara bak derim.
Benim dediğim Delux marka olan kötü mü ?

Biraz geç olacak sanırım ama ben bir yılı aşkındır Delux M625 Plus, 3 yılı aşkındır M625 kullanan biri olarak çok sağlam olduklarını söyleyebilirim. Şarjı 1 haftayı aşkın süreyle gidiyor, üzerine sıcak çorba dökmeme rağmen içini açıp, temizleyip kurutunca çalışmaya devam etti. Gecikme kablolu gibi 1ms sıkıntısız mouse.

Biraz geç olacak sanırım ama ben bir yılı aşkındır Delux M625 Plus, 3 yılı aşkındır M625 kullanan biri olarak çok sağlam olduklarını söyleyebilirim. Şarjı 1 haftayı aşkın süreyle gidiyor, üzerine sıcak çorba dökmeme rağmen içini açıp, temizleyip kurutunca çalışmaya devam etti. Gecikme kablolu gibi 1ms sıkıntısız mouse.
Evet hocam geç oldu biraz:) Vazgeçtim 2 gün önce viper mini aldım. Bütçem düştü daha doğrusu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı