Z Zamazam Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #11 Rona dedi: Dav2 kablolu ve daha iyi bir sensöre sahip. Ama M625 Plus içinde bulunan sensör de çöp değil. Gayet güzel bir sensöre sahip ve kablosuz olma avantajına sahip. Genişletmek için tıkla... Wireless olanıda var dostum. Cuteaa dedi: Wireless kesinlikle daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum fakat kablolusunun sensörü piyasadaki en iyi sensörlerden.
Rona dedi: Dav2 kablolu ve daha iyi bir sensöre sahip. Ama M625 Plus içinde bulunan sensör de çöp değil. Gayet güzel bir sensöre sahip ve kablosuz olma avantajına sahip. Genişletmek için tıkla... Wireless olanıda var dostum. Cuteaa dedi: Wireless kesinlikle daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum fakat kablolusunun sensörü piyasadaki en iyi sensörlerden.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 30 Nisan 2023 #12 Zamazam dedi: Wireless olanıda var dostum. Bende öyle düşünüyorum fakat kablolusunun sensörü piyasadaki en iyi sensörlerden. Genişletmek için tıkla... Dostum kablosuzdaki ile kabloludakinin sensör farkını asla hissedemezsin 2'side Razer kalitesi.
Zamazam dedi: Wireless olanıda var dostum. Bende öyle düşünüyorum fakat kablolusunun sensörü piyasadaki en iyi sensörlerden. Genişletmek için tıkla... Dostum kablosuzdaki ile kabloludakinin sensör farkını asla hissedemezsin 2'side Razer kalitesi.