PMW3327 ile bunun arasında kalmıştım tam buna karar kılmışken bir baktım internette satışı yok. Daha birkaç gün önce Hepsiburada üzerinde gözüküyordu. Şimdi o link ölü. Tekrar satışa sunulacak mı yoksa komple durduruldu mu?

Attığınız beyaz fare A825 sensöre sahip. Siyah olan ise bahsettiğim PMW3327 modeli.
PMW3327 ile bunun arasında kalmıştım tam buna karar kılmışken bir baktım internette satışı yok. Daha birkaç gün önce Hepsiburada üzerinde gözüküyordu. Şimdi o link ölü. Tekrar satışa sunulacak mı yoksa komple durduruldu mu?
Hayır, 3389 farklı bir mouse.
Ben de yeni aldım, içime kurt düşer gibi oldu.Ben de 1-2 saattir onu fark ettim ve merak ettim. Ben aldığımda stoku azdı sanırım stoku bitse linki niye kaldırsınlar gerçi gül gibi mouse kalktı 1 günde piyasadan iyi ki almışım diyorum ama belki de bir kusuru mu vardı da kaldırdılar bilemedim @550519 var mı bir bilgin.
3389 u mu aldınHayır, 3389 farklı bir mouse.
Ben de yeni aldım, içime kurt düşer gibi oldu.
Hayır, 3389 farklı bir mouse.
Ben de yeni aldım, içime kurt düşer gibi oldu.
3389 u mu aldın
Hmm, anladım sağolun.Connectgamede stok bitince ürünün linki de gidiyor garip bir şekilde fakat korkulacak bir durum yok. Benim aldığı farede aynı şekilde olmuştu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.