Elektronik Delux M700BU 599 TL

Makaleler
3

1 sene kadar önce 450 TL'ye almıştım. Güzel fare tavsiye ederim.

130₺ iken Performax Xotran almıştım hala onu kullanıyorum. 3327 var bu mousede. Geçmeye değer mi?

Connectgameden alışveriş yapmanızı önermem M800 almıştım yaklaşık 4 ay içinde bozuldu hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar garantisi yokmuş gibi düşünerek alabilirsiniz.
Zaten çeşitli şikayetlerde mevcut.

Fazla ödeyip indirim puan vs gibi kampanyalardan dan mahrum kalıp Amazon’dan almayı tercih ederim her zaman.
Bu tür sitelerin satış sonrası desteği sıfır. Hadi abartmayım güven vermiyor her şey ortada zaten. Mesela aynı şekilde pazarama sitesinden de uzak durulması gerek.
Ayrıca kullanılan mevcut ürün bozulmadığı sürece artık sıkıntılar veriyor yenisine ihtiyaç gerekmediği sürece gereksiz ürün alınmamalı bence. Halen daha G300s kullanıyorum.

Pazaramadan neden uzak durulması gerek acaba? Satıcı bazlı bir platform olduğu için satıcıya bakarak alınması lazım. Ben bir kulaklık satın almıştım, bir problem yaşamadım hala da kullanırım.

Zamanında önerilen bir fareydi tekrardan güzel bir fiyata gelmiş. Denemek isteyen olursa şu videoyu bırakıyorum belki birilerinin işine yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir sorun yaşanırsa sorumluluk tamamen size aittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…