Delux M800 palm için uygun mu?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Selamünaleyküm. G102 rahat kullanirken (serce parmagim G102'in kendisinden dolayi dista olsa bile) Delux M800 ile pek rahat degilim. G102'e gore hafif de geliyor bayagi. Acaba Delux M800, palm için uygun mudur? Bu arada, fareyi alali aylar oldu. Simdi almayacagim yani.

Ve aleykümselam. Uygun diye biliyorum. @550519

O zaman bu farenin G102 boyutunda oldugunu sayarsak, Delux M800'un G102 gibi yumurta shape olmadigindan ve serce parmak olayi olmadigindan kullanamiyor olabilirim. Bir de cok hafif mouse, ondan da olabilir. Alismak lazim, yoksa iyi fare.

G102'i 2021'den beri kullanıyorum... Birakmak zor.

Selamünaleyküm. G102 rahat kullanirken (serce parmagim G102'in kendisinden dolayi dista olsa bile) Delux M800 ile pek rahat degilim. G102'e gore hafif de geliyor bayagi. Acaba Delux M800, palm için uygun mudur? Bu arada, fareyi alali aylar oldu. Simdi almayacagim yani.
Claw ağırlıklı olarak olduğu için rahat edememen normal.

Simetrik mouse ne kadar alışık olsan da palm için alışma süreci sunar veyahut alışamazsın. G102 ile M800 arasında boyut farkı veyahut arkadan uzunluk vesaire olsun çok bambaşka seviyedeler. Eliniz küçük ise, G102'nin rahat gelmesi çok normal. M800'de ise hem yüzük parmağı hem serçe parmak dışarda kalır muhtemelen, ondan alışma süreci veyahut hiç alışmama durumu olacak diyebilirim. Simetrik mouse'dan kastım superlight shape değil. Superlight palm icin kısmen rahat, daha cok avuç içine değmeyen modellerden bahsediyorum.

O zaman bu farenin G102 boyutunda oldugunu sayarsak, Delux M800'un G102 gibi yumurta shape olmadigindan ve serce parmak olayi olmadigindan kullanamiyor olabilirim. Bir de cok hafif mouse, ondan da olabilir. Alismak lazim, yoksa iyi fare.

G102'i 2021'den beri kullanıyorum... Birakmak zor.
Aynen öyle. Kullanmıyor olabilirsin.

Ne lazim o zaman? Soyle G102 gibi var mi mouse? O tip, palm, 500-600 TL falan?

Simetrik mouse ne kadar alışık olsan da palm için alışma süreci sunar veyahut alışamazsın. G102 ile M800 arasında boyut farkı veyahut arkadan uzunluk vesaire olsun çok bambaşka seviyedeler. Eliniz küçük ise, G102'nin rahat gelmesi çok normal. M800'de ise hem yüzük parmağı hem serçe parmak dışarıda kalır muhtemelen, ondan alışma süreci veyahut hiç alışmama durumu olacak diyebilirim. Simetrik Mouse'dan kastım Superlight shape değil. Superlight palm icin kısmen rahat, daha cok avuç içine değmeyen modellerden bahsediyorum.

Delux M800 kullanmak icin claw mi gecmem lazim? Yoksa hiç mi kullanamayacagim?

Son düzenleme:
Yani tutuş şeklinizi değiştirirseniz yine alışma sürecine girersiniz. Alışma sürecine girersiniz tutuş için sürece girersiniz. Karar sizin. SS Prime var misal güzeldi.

Yani tutuş şeklinizi değiştirirseniz yine alışma sürecine girersiniz. Alışma sürecine girersiniz tutuş için sürece girersiniz. Karar sizin. SS Prime var misal güzeldi.

Palm icin uygun mu?

M800 icin olmasi gereken tutus stili?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı