Delux M800 Pro alınır mı?

dark_night56

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem tam 1000 TL, bu fareyi gördüm. Sizce malzeme kalitesi nasıl? Sorunu var mı? İşimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama attığın mouse pilli hocam bana göre pilli mouse asla kullanılmaz bütçen nedir maksimum.
Nedenki, pil var evde hep ağır mı oluyor pil ile ?, bütçem max 1000 tl. Bilgisayarcıda 500 liraya sıfır kapalı kutu ss rival 3 bulmuştum ama kablolu diye almadım.

Nedenki, pil var evde hep ağır mı oluyor pil ile? Bütçem maksimum 1000 TL. Bilgisayarcıda 500 liraya sıfır kapalı kutu SS Rival 3 bulmuştum ama kablolu diye almadım.

Hem ağır hem pil değiştirme derdin oluyor attığın mouse 70 gram ama ağırlığı iyi bana göre ama ben kablolu öneririm doğrusu bu bütçede.

Hem ağır hem pil değiştirme derdin oluyor attığın mouse 70 gram ama ağırlığı iyi bana göre ama ben kablolu öneririm doğrusu bu bütçede.
1400 e kadar çıkar, wraith esport var diyorlar ama müşteriyle ilgilenmiyor sorun çıkarsa diyolar.

Burada dediğim şeyler hâlâ geçerli. Farenin sol ve sağ tuşuna dik olarak basmanız gerekiyor, sağa veya sola doğru eğimli bir şekilde basarsanız gıcırdıyor ve bu biraz sinir bozucu. Tek sorun o diyebilirim, performansını gayet beğendim yani. Daha iyi bir alternatif var mıdır bu fiyata bilmiyorum, kablosuz almanızı da öneririm büyük rahatlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…