Delux M800 Pro alınır mı?

Burada dediğim şeyler hâlâ geçerli. Farenin sol ve sağ tuşuna dik olarak basmanız gerekiyor, sağa veya sola doğru eğimli bir şekilde basarsanız gıcırdıyor ve bu biraz sinir bozucu. Tek sorun o diyebilirim, performansını gayet beğendim yani. Daha iyi bir alternatif var mıdır bu fiyata bilmiyorum, kablosuz almanızı da öneririm büyük rahatlık.
O dediğiniz sorun, denediğim tüm mouselar da var zaten hocam. Bana click sesi tok kaliteli hissettiren ve ergonomik bir mouse lazım sensörden önce.

Burada dediğim şeyler hâlâ geçerli. Farenin sol ve sağ tuşuna dik olarak basmanız gerekiyor, sağa veya sola doğru eğimli bir şekilde basarsanız gıcırdıyor ve bu biraz sinir bozucu. Tek sorun o diyebilirim, performansını gayet beğendim yani. Daha iyi bir alternatif var mıdır bu fiyata bilmiyorum, kablosuz almanızı da öneririm büyük rahatlık.
Şu Hyperx daha kaliteli mi olur buna göre?. 800 liraya geliyor kuponum ile. Pilli olması çok sorun değil benim için.

O dediğiniz sorun, denediğim tüm fareler da var zaten hocam. Bana Click sesi tok kaliteli hissettiren ve ergonomik bir mouse lazım sensörden önce.

Şu HyperX daha kaliteli mi olur buna göre? 800 liraya geliyor kuponum ile.

ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse 1400'e çıkıyorsan buna da bakabilirsin hem şarjlı hem bataryası iyi şekli de M800 ile benzer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı