norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu iki Mouse'tan hangisini almak daha iyi olur?
SocialRtx Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 424 Çözümler 1 16 Ekim 2024 #2 Attack Shark X3 ü kullandığım için öneririm ele hoş oturuyor ve gerçekten kuş gibi. Ama diğer mouseyi bilmediğim için yorum yapamayacağım.
Attack Shark X3 ü kullandığım için öneririm ele hoş oturuyor ve gerçekten kuş gibi. Ama diğer mouseyi bilmediğim için yorum yapamayacağım.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.839 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 Z1 daha mantıklı.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.625 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 16 Ekim 2024 #4 Hafiflik için X3 genel kalite vs. için M800 Pro.
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #5 Motionless IN White dedi: Hafiflik için X3 genel kalite vs. için M800 Pro. Genişletmek için tıkla... Hafif ve kaliteli olsa iyi olur kopma sorunu da olmaması iyi olur. Başka tavsiyeniz varsa ona da bakabilirim.
Motionless IN White dedi: Hafiflik için X3 genel kalite vs. için M800 Pro. Genişletmek için tıkla... Hafif ve kaliteli olsa iyi olur kopma sorunu da olmaması iyi olur. Başka tavsiyeniz varsa ona da bakabilirim.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.839 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #6 norent dedi: Hafif ve kaliteli olsa iyi olur kopma sorunu da olmaması iyi olur. Başka tavsiyeniz varsa ona da bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Z1'e yönelin üzmez.
norent dedi: Hafif ve kaliteli olsa iyi olur kopma sorunu da olmaması iyi olur. Başka tavsiyeniz varsa ona da bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Z1'e yönelin üzmez.
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #7 N1cht dedi: Hocam Z1'e yönelin üzmez. Genişletmek için tıkla... Kopma sorunu yok değil mi mcudan pek anlamam ama iyi midir?
N1cht dedi: Hocam Z1'e yönelin üzmez. Genişletmek için tıkla... Kopma sorunu yok değil mi mcudan pek anlamam ama iyi midir?
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.839 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #8 norent dedi: Kopma sorunu yok değil mi mcudan pek anlamam ama iyi midir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, bir aya yaklaştı 1,5 kez şarj ettim kopma sorunu hiç yaşamadım. Flick atarken falan hiç sorun olmuyor.
norent dedi: Kopma sorunu yok değil mi mcudan pek anlamam ama iyi midir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, bir aya yaklaştı 1,5 kez şarj ettim kopma sorunu hiç yaşamadım. Flick atarken falan hiç sorun olmuyor.
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #9 N1cht dedi: Yok hocam, bir aya yaklaştı 1,5 kez şarj ettim kopma sorunu hiç yaşamadım. Flick atarken falan hiç sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım bu fiyat bandında daha iyisi yok sanırım en mantıklısı Z1 gibi gözüküyor.
N1cht dedi: Yok hocam, bir aya yaklaştı 1,5 kez şarj ettim kopma sorunu hiç yaşamadım. Flick atarken falan hiç sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım bu fiyat bandında daha iyisi yok sanırım en mantıklısı Z1 gibi gözüküyor.
V Vitaesmourte Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 273 16 Ekim 2024 #10 Delux'un gerçekten fiyatı bayağı iyiymiş vallahi çok zor bir ikili ama ben olsaydım el ölçüme göre alırdım. İkisi de 3395 sensöre sahip zaten ama el ölcüsü her şeyden önemli
Delux'un gerçekten fiyatı bayağı iyiymiş vallahi çok zor bir ikili ama ben olsaydım el ölçüme göre alırdım. İkisi de 3395 sensöre sahip zaten ama el ölcüsü her şeyden önemli