N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.839 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #11 norent dedi: Anladım bu fiyat bandında daha iyisi yok sanırım en mantıklısı Z1 gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet bu fiyat bandında rakipsiz. Vitaesmourte dedi: Delux'un gerçekten fiyatı bayağı iyiymiş vallahi çok zor bir ikili ama ben olsaydım el ölçüme göre alırdım. İkisi de 3395 sensöre sahip zaten ama el ölcüsü her şeyden önemli Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz modellerde MCU'da fazlasıyla önemli.
norent dedi: Anladım bu fiyat bandında daha iyisi yok sanırım en mantıklısı Z1 gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet bu fiyat bandında rakipsiz. Vitaesmourte dedi: Delux'un gerçekten fiyatı bayağı iyiymiş vallahi çok zor bir ikili ama ben olsaydım el ölçüme göre alırdım. İkisi de 3395 sensöre sahip zaten ama el ölcüsü her şeyden önemli Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz modellerde MCU'da fazlasıyla önemli.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #12 Z1 mcu tarafında hem X3'ü hem de M800'ü tabiri caize tokatlar. X3'ün mcusu kötü, M800'ün ise gecikme sorunu var.
Z1 mcu tarafında hem X3'ü hem de M800'ü tabiri caize tokatlar. X3'ün mcusu kötü, M800'ün ise gecikme sorunu var.
Mr Cops Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #13 norent dedi: Bu iki Mouse'tan hangisini almak daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... 1 senedir Attack Shark X3 kullanıyorum, son bir haftadır çift tıklama problemi yaşıyorum. Önermiyorum.
norent dedi: Bu iki Mouse'tan hangisini almak daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... 1 senedir Attack Shark X3 kullanıyorum, son bir haftadır çift tıklama problemi yaşıyorum. Önermiyorum.
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #14 Shinsoo dedi: Z1 mcu tarafında hem X3'ü hem de M800'ü tabiri caize tokatlar. X3'ün mcusu kötü, M800'ün ise gecikme sorunu var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Z1 almak en mantıklısı o zaman.
Shinsoo dedi: Z1 mcu tarafında hem X3'ü hem de M800'ü tabiri caize tokatlar. X3'ün mcusu kötü, M800'ün ise gecikme sorunu var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Z1 almak en mantıklısı o zaman.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #15 norent dedi: Teşekkür ederim Z1 almak en mantıklısı o zaman. Genişletmek için tıkla... Rica ederim en uygun seçenek kesinlikle Z1.
norent dedi: Teşekkür ederim Z1 almak en mantıklısı o zaman. Genişletmek için tıkla... Rica ederim en uygun seçenek kesinlikle Z1.