Beykan baykan Femtopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #11 pıtpıt dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... konuyla alakasız ama hocam merhaba vento vg20a 650w kasa aldıgınızı yazmışsınız bir konuda aldınızmı memnun musunuz alıp micro atx anakart takmayı düşünüyorum
pıtpıt dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... konuyla alakasız ama hocam merhaba vento vg20a 650w kasa aldıgınızı yazmışsınız bir konuda aldınızmı memnun musunuz alıp micro atx anakart takmayı düşünüyorum
P pıtpıt Centipat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #12 Beykan baykan dedi: Konuyla alakasız ama hocam merhaba Vento VG20a 650W kasa aldıgınızı yazmışsınız bir konuda aldınızmı memnun musunuz alıp Micro ATX anakart takmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Henüz bir sorun yaşamadım sağlam gibi duruyor.
Beykan baykan dedi: Konuyla alakasız ama hocam merhaba Vento VG20a 650W kasa aldıgınızı yazmışsınız bir konuda aldınızmı memnun musunuz alıp Micro ATX anakart takmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Henüz bir sorun yaşamadım sağlam gibi duruyor.