C carlosgardel00 Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 489 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Valorant ve CS 2 tarzı oyunlar oynuyorum SteelSeries Rival 3 kullanıyorum 3-4 senedir, fareden sıkıldım. Acaba Rival 3'ten başlıktaki hangi fareyi tercih etmeyelim? Tutuş şeklim claw 19-9 el boyutum.
Valorant ve CS 2 tarzı oyunlar oynuyorum SteelSeries Rival 3 kullanıyorum 3-4 senedir, fareden sıkıldım. Acaba Rival 3'ten başlıktaki hangi fareyi tercih etmeyelim? Tutuş şeklim claw 19-9 el boyutum.
TugraV2 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com Şu an çok uygun bir fiyattan satılıyor. Düşünebilirsiniz
Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com Şu an çok uygun bir fiyattan satılıyor. Düşünebilirsiniz
C carlosgardel00 Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 489 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 TugraV2 dedi: Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com Şu an çok uygun bir fiyattan satılıyor. Düşünebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bundan farklı mı bu mouse? İtopya'da 16k DPI ince hesapta 12K DPI. Glorious Model O Minus GOM-BLACK 12000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
TugraV2 dedi: Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com Şu an çok uygun bir fiyattan satılıyor. Düşünebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bundan farklı mı bu mouse? İtopya'da 16k DPI ince hesapta 12K DPI. Glorious Model O Minus GOM-BLACK 12000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
TugraV2 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 carlosgardel00 dedi: Bundan farklı mı bu mouse? İtopya'da 16k DPI ince hesapta 12K DPI. Glorious Model O Minus GOM-BLACK 12000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Evet o minus bu normal Glorious model 0
carlosgardel00 dedi: Bundan farklı mı bu mouse? İtopya'da 16k DPI ince hesapta 12K DPI. Glorious Model O Minus GOM-BLACK 12000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Evet o minus bu normal Glorious model 0
C carlosgardel00 Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 489 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 Önerir misiniz peki siz bunumu kullanıyorsunuz?
MScofieldz Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 TugraV2 dedi: Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com Şu an çok uygun bir fiyattan satılıyor. Düşünebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Palm grip için uygun mudur?
TugraV2 dedi: Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com Şu an çok uygun bir fiyattan satılıyor. Düşünebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Palm grip için uygun mudur?
TugraV2 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #7 MScofieldz dedi: Palm grip için uygun mudur? Genişletmek için tıkla... evet carlosgardel00 dedi: Önerir misiniz peki siz bunumu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben Superlight 2 kullanıyorum.
MScofieldz dedi: Palm grip için uygun mudur? Genişletmek için tıkla... evet carlosgardel00 dedi: Önerir misiniz peki siz bunumu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben Superlight 2 kullanıyorum.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 13 Ağustos 2024 #8 MScofieldz dedi: Palm grip için uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Degil, alisik degilseniz simetrik mouse bakmayın.
MScofieldz dedi: Palm grip için uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Degil, alisik degilseniz simetrik mouse bakmayın.
TugraV2 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #9 599108 dedi: Degil, alisik degilseniz simetrik mouse bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ya isterse tutabilir biraz zorluk çıkartsa bile.
599108 dedi: Degil, alisik degilseniz simetrik mouse bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ya isterse tutabilir biraz zorluk çıkartsa bile.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 13 Ağustos 2024 #10 Bence isterselik bir durum yok, rahat edemez serce parmagi mouse pade surttugu icin. Ne kadar rahatsiz edecegi asikar.
Bence isterselik bir durum yok, rahat edemez serce parmagi mouse pade surttugu icin. Ne kadar rahatsiz edecegi asikar.