Delux M800 Pro vs Razer DeathAdder V2X HyperSpeed

Bütçe
2000

fehmi2636

Femtopat
Daha fazla  
2 bin TL kadar bütçem var kablosuz beni üzmeyecek Valorant vb. online oyunları rahatça oynayabileceğim kısacası yağ gibi aksın da istiyorum Sizlerin önerileri nedir? İlk Razer'ı çok düşündüm fakat Türkiye'de çok fazla da incelemesi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır ve pilli direk M800 Ultra alın. Ayrıca tutuş şekline göre seçin palm ise V2 X HyperSpeed claw ise M800 Ultra.
tutuş şeklim tamı tamına palm o zaman razer alıyorum pişman olur muyum M800 daha mı iyidir?

Tutuş şeklim tamı tamına palm o zaman Razer alıyorum pişman olur muyum M800 daha mı iyidir?

M800 daha iyidir ama avuç doldurmasını istiyorsanız V2 X HyperSpeed alınmalı ya da Darmoshark M3 (dokusu razera göre kötüdür)

M800 daha iyidir ama avuç doldurmasını istiyorsanız V2 X HyperSpeed alınmalı ya da Darmoshark M3 (dokusu razera göre kötüdür)
Anladım Razer beni kendine daha bir çekti nedense sanırım onu alacağım, maaş yatsın hayırlısıyla tekrar bakacağım sağ olasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…